-Fråga: Hej! Jag ska åka till malta om en vecka och skulle googla lite shopping och hittade hit :) Tänkte om du har några tips på bra affärer och vars shoppingen är som allra bäst?Svar: I nya shoppinggallerian The Point (ligger i Tigne Point, strax utanför kärnan i Sliema) så finns New Look som är värt att spana in tillsammans med bland annat Mango, Massimo Dutti, Debenhams, Guess osv. Annars är det bara Sliema som gäller tycker jag, vare sig om du är ute efter budget och/eller lite dyrare.

Missa inte Bershka! Sen finns det en liten mysig skobutik som heter Tip Toes, där kan man fynda budgetklackar om man har tur. Dorothy Perkins har fina kläder ibland, Peacocks fina underkläder, på Miss Selfridge vill man ha allt. Sen finns det Topshop, Zara, Miss Sixty osv som finns i Sverige med men jag brukar undvika dom så gott jag kan, det är roligare att få tag i plagg som inte så många andra har. :)


St Julians har Baystreet som inte alls är något att hänga i granen, Vallettas gågata är mysig att gå längs med men typ alla butiker som finns där finns i Sliema också. :)


Gammal bild från Bershka, ur tips-arkivet från Sept förra året

Gillar