11 maj 2011 ?

För exakt ett år sedan satt vi där i soffan i Norrköping och pratade om att ändra status på Facebook. Haha, tragiskt men sant - det är väl inte officiellt förns man ändrar på Facebook? Det är d�� alla vet om det iallafall och därav fick det också bli "våran dag". Lagom efter sisådär två månaders dejtande. Under våren och sommaren flängde vi de 32 milen mellan Norrköping - Gävle var och varannan vecka innan jag till slut tog mitt pick och pack (dvs lite kläder, alla möbler och uthyrd lgh har jag fortfarande kvar i Norrköping) och flyttade upp till Gävle. Snabbt gick det men varför vänta egentligen? Hade vi kört vidare på distans hade den här dagen aldrig kommit, det kan jag lova.

Motgångar och utmaningar har det funnits flera av, det har väl alla och det hade varit konstigt annars. Livet är inte gjort för att gå på räls. ;) Det är svårt att komma till en ny stad och börja plugga på distans eftersom man inte träffar så mycket nya vänner. Stundtals har det varit väldigt ensamt här även om jag har att göra. Tjejgäng är svåra som attan att komma in i, lååång tiiid och tåååålamod (slicka röv) är inte riktigt min grej. Sen att jag inte är besatt av det klassiska som innehåller fika/snacka skit/shoppa/festa precis heeela tiden underlättar inte direkt heller.

Men trots att allt tar sådan tid så går det åt rätt håll. Snart är det sommar och sol och det finns massor roliga saker att se fram emot. ? Det ska bli så skönt att inte flänga fram och tillbaka den här sommaren! Sol, bad, stugan, strandhäng, nån roadtrip, uteserveringar osv osv :)

Idag jobbar hjärtat så vi ska "fira" lite imorgon, får se vad vi hittar på! Det ska ju tydligen regna hela dagen så utomhusaktiviteter får vi räkna bort. Typiskt.

Så, privata inlägg är inte min grej och nu får det räcka för den här gången. Kanske blir ett nästa år igen! Det får ju inte bli för ofta. ;) Pusskramgulligullpluttinuttkärlekosv ?????? !!!!111111

Gillar