14

Det händer ju inte så jävla mycket så jag har inget kul att skriva om. Äntligen frisk nu iallafall, förutom en jobbig hosta som vägrar försvinna. Har julpysslat lite senaste dagarna, hittat lite fina dukar och gjort egna chilimarinerade vitlöksklyftor.. längtar tills dom är färdiga!

Ska åka och köpa en julgran om en liten stund och sen ska den kläs ikväll.. första gången jag kommer ha en plastgran. Men usch och fy, sist jag hade en riktig gran (innan Malta) fick jag en jävla massa spindlar på köpet, så jag tror jag skippar det nu! Blir en lite mindre variant också för det är redan så trångt här hemma.

På fredag blir det en tripp till Stockholm, fick VIP-invite till Stylebytyras event på Lobby så man får ju passa på. Min fina sambo följer med och så drar vi nog vidare till Cosmopol efteråt. Nyktert så vi kan åka hem framåt morgonen.

Ja och sen är det jul och nyår.. nyårsklänningen kan ju vara största i-landsproblemet just nu. Samt att jag är så jävla blek, får börja missbruka BUS i god tid innan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229