18

Står hemma framför Kinect och försöker slå Ludwigs rekord i Fruit Ninja, är så jävla nära men de sista poängen fattas varje gång! Ska snart köra lite till innan jag måste fixa mig, snart kommer mina föräldrar och Summer hit. :) De har med sig min vita byrå som ska upp här hemma, äntligen extra förvaringsplats!

I fredags var jag och kikade på Ludwig när han dömde hockey, hade både videokamera och systemkameran med mig. Filmerna är ju såklart roligast att ha men några bilder blev det ändå! Filmade med min Nikon också och det blev rätt bra, hade blivit perfekt om jag haft stativet med mig. Fin skärpa ändå och med 1080p kan det väl inte bli skitdåligt, hehe. Nu vet jag dock att jag önskar mig ett 70-300 objektiv så skulle det blivit 100 gånger bättre bilder, lite skakigt utan stativ och för mycket zoom.
Fler bilder senare.

Gillar

Kommentarer

emlan
emlan,
Haha, ja det blev lite nu.. men inget spec.. ska väl försöka underhålla den lite.. :) Aha okej, fan va tråkigt.. men tur att håret växer ut då ;-) Det är kanon faktiskt, hur är det själv? Hänger inte med men har du flyttat till gävle "På heltid" eller? :D
emlan.myshowroom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229