3 ÅR TILLSAMMANS // MY LOVE!

Känns helt sjukt att det redan har gått tre år sedan vi blev tillsammans! Hur fort går tiden liksom! Lika sjukt som att Joline redan blir 14 månader gammal idag...

Den första bilden är från vår första resa tillsammans - New York! Just denna är tagen i Central Park ❤ En annan bild därifrån har vi på väggen här hemma, så fina minnen! Det var i december 2013, bara ett halvår efter vi träffats.

Andra bilden är från Malta, augusti 2014. Det var i samma veva som jag blev gravid. Tänk om vi visste det när vi tog den där bilden!

Tredje bilden är en av de första bilderna på oss tillsammans, när vi var ute och gick en sommarkväll.

Fjärde bilden jaa...den släppte vi graviditeten med ❤ Den är tagen 22 November 2014 när vi skulle gå på en julgala med Dennis jobb, men vi la inte ut den på sociala medier förrän drygt tre veckor senare.


Är så glad att vi tagit dessa bilder även fast det liksom tar lite emot ibland att ställa sig var som helst och ta en selfie tillsammans! 😝 Det är såna fina minnen att titta tillbaka på och minnas!

Det är häftigt att hitta sin kärlek i livet! Och att känna att man skulle göra ALLT och lite till för den personen. Det har jag aldrig känt förut. Vi har upp och ner som alla andra, sådant ingår i livet, men att inte behöva känna sig orolig eller tvivla trots det är SÅ skönt. Det i sig känns som en frihet och man kan vara 100% sig själv.


Gillar