5 från min graviditet


  • Jag hade aldrig några riktiga cravings.. tyvärr! Hade gärna velat veta hur det kändes 😝 Hade dock grejer som jag inte tyckte om, t.ex. tålde jag inte att känna lukten av kokt ägg! Kunde inte heller planera middagar i förväg eftersom jag en viss dag inte alls kände att jag kunde äta t.ex. fisk osv.


  • Älskade att vara gravid och längtar till när/om jag får vara det en gång till! Kände mig så fin, iallafall fram till typ sista 3-4 veckorna... då kände jag mig mest som ett stoooort kylskåp. Var också sån häftig känsla att känna alla rörelser och sparkar där inne 💗


  • Att jag födde med ett planerat kejsarsnitt vet kanske många av er som hängt med ett tag. Jag bestämde mig för detta redan långt innan jag ens ville ha barn 😁 Har så länge jag kan minnas varit bombsäker på att OM jag skulle ha barn så vill jag ha ett planerat snitt. När vi kom på inskrivningen hos barnmorskan så såg hon på mig att jag ville det, fråga mig inte hur! Om vi kommer få ett barn till så väljer jag samma väg då.


  • Hade inte så mycket problem med illamående, kräktes inte en enda gång under graviditeten. Var nära några gånger där i början men inte mer än så. Det är jag tacksam för!


  • Hade dock problem med foglossning, som jag fick ganska tidigt. Blev bara värre och värre och jag blev sjukskriven, sista månaden var jag typ invalid. 👎 En gång när vi gått en promenad på 3 km fick jag sitta upp och sova i tre nätter för jag hade så ont...


Magen 6 maj.. dagen Joline skulle ha kommit men vi fick byta dag och det blev den 7 istället..

Gillar