Header


Vilken härligt slapp dag vi har haft idag! Tog en långpromenad med hundarna på eftermiddagen och såklart hade jag kameran med mig. Annars har vi bara legat framför brasan och spelat spel.. har duktigt nog inte ens satt på datorn förns nu. Men nu måste jag börja göra mig iordning för kvällens fest, brukar börja vid fyra i vanliga fall.. hmm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsBolia har mycket fina saker men det här bordet och stolarna är verkligen one of a kind. Snyggaste jag sett på länge och jag vet inte vad jag skulle kunna hitta som skulle kunna ersätta det här.. man skulle kunna tro att modellen heter Jennyh, så mycket "jag" är det.

Likes

Comments

Går knappt att beskriva i ord hur trött jag är nu! Eller vi båda är dödströtta rättare sagt, kom hem till mina föräldrar för en timme sen och la oss framför braskaminen och höll på att somna på golvet.. så skönt var det att vila lite! Och nu väntar vi på god hembakad pizza. =) Måste ju vila och ta igen oss lite inför imorgon då det blir festligheter igen, denna veckan skall vi komma ut också är det tänkt.

Likes

Comments

Fyfan vad jag inte är morgonpigg. Iallafall inte när jag gick och la mig halv fem och är uppe redan igen...

Likes

Comments
Så fina dom är! Sitter med dom på mig nu för att känna av hur bekväma dom är. Verkar ganska lovande. Dock var dom aningen för stora, tur att det är rem som man spänner för då spelar det inte så stor roll, annars hade jag inte kunnat haft dom. Har dubbla tunna strumpbyxor på mig nu och dom känns som sagt lite stora, så vet inte hur det blir utan någonting sen.. ja ja, sak samma. Precis lagom hög klack, tur att dom inte var lägre iallafall!

Likes

Comments

Vadå stressad? Jag..?

Fick en trevlig avi idag, det är nog sötingarna från Haléns som har kommit! Tog dem ju i svart då jag tyckte det var mer användbart än rosa... hoppas bara att dom är sköna också. Får se om pappa dyker upp med lite prylar han skall lämna snart, sen måste vi gå ner en sväng på stan och fixa några saker.

I lördags. Blir det samma visa på lördag igen? =)

Likes

Comments

Vi åkte ut till mina föräldrar för att äta tacos och blev kvar där hela kvällen, dom bjöd oss på semlatårta med och det kan man ju inte missa! Dock är det inte gott förrens man skrapat bort all mandelmassa.. Måste förresten testa de där wienersemlorna, har hört att dom är goda? Har ju en förkärlek till wienerbröd så då borde jag ju gilla semlevarianten.

Sen fick jag två fynd av min syster med! Två stycken oversizeskjortor, en i rutigt och en jeanskjorta. Trots att rutigt kommer med storm så har jag svårt att tycka om det, än iallafall.. men skall testa det nu iallafall! Lite kul med gamla plagg så ingen annan har likadana. Lämnade dem dock hos morsan för strykning, hehe, så visar dem efter helgen för er!

Likes

Comments

Sådär, nu är en jobbig grej ur världen.
För övrigt så är jag dyngtrött idag och tar alla chanser jag får att sätta mig ner och ta det lugnt en stund. Tittar på lite kläder på nätet, hittar inte så jättemycket just nu av det jag vill ha men dessa från Topshop skulle gärna få joina.

Likes

Comments

Tänkte bjuda på några bilder från helgen nu! Kom ju som sagt aldrig så långt som till Palace, men kanske blir det lite party på lördag igen (om jag lyckas övertala den andra halvan här om att festa) och då måste vi komma ut. Måste måste måste. Kommer dröja ett tag sen innan jag festar igen ju, måste bli seriös med träningen nu igen.
Bilder tagna av: Mig, Jessica och Anne!

Likes

Comments

Bytte direkt istället.
Så nu är den clean ett tag iallafall. Kanske borde komma på något flashigare istället när kommande två stressiga veckor är över. Mmm.........

Likes

Comments