Header

Hellu!
Idag är det Valborg och vad gör man då? Jo man kollar på eld! Det är det viktigaste för mig på Valborg iallafall för jag älskar eld haha. Så ikväll skall vi kolla i Vasaparken och efter det blir det middag.

Har nyss vaknat för jag låg vaken halva natten igen, denna gången med hysterisk tandvärk! Alltså, nån infektion har jag ju fått efter operationen, men vad gör man åt sånt liksom?

Likes

Comments

God dag! Här hoppades man att allt skulle försvunnit till idag men bara därför mår jag fortfarande dåligt. Gick iallafall upp och åkte på första intervjun imorse som gick braaaaaa, men sen var det raka vägen hem i säng! Fick flytta på nästa möte jag skulle haft.. hatar att ställa in saker. Har iallafall fått i mig en bit mat och spelat lite tv-spel nu hehe. Undrar vad man skall göra resten av dagen då?? Vi skulle fått besök här ikväll men var tvugna att ställa in det med tyvärr... Imorgon kanske det blir Gröna Lund så jag hoppas jag är bättre då! =)

Likes

Comments


Linne lånat av Anne • Skärp och kjol Gina Tricot • Skor köpta på Malta • Hatt H&M Herr

Nu sitter jag och kollar på sammandraget från Argentinska VM-rallyt och efter det blir det sängen. Hoppas jag kan sova idag, för imorgon bitti skall jag iväg på möten med två jobb igen.

Likes

Comments

Här kommer några bilder från bloggfesten i lördags som Beata, Sara & Ulrika arrangerade. Skippat att ta kort på goodiebags osv för det har ju endå redan alla andra gjort! Såhär i efterhand ångrar jag att jag inte tog med min systemkamera så jag hade kunnat få ett par bra bilder, men men. Några blev det iallafall!

Obligatorisk pose
Det bjöds på modevisning


Anne vann en tävling
En tävling gick ut på att göra flest armhävningar (dock såg jag nog knappt EN ENDA riktig armhävning)


...en annan på att rocka rockring.Fredrik var kvällens vimmelfotograf
Vi drog ganska tidigt och avslutade kvällen med Max. Älskar deras fajitasallad!

Likes

Comments

Hellu! Strax efter fem la jag mig imorse, och somnade väl vid sex någon gång.. Sov bort halva dagen tills jag fick migräntabletter och Panodil, men nu mår jag bättre! Ätit lite och spelat lite tv-spel med F innan han drog för att se på tråkig fotboll. Måste må bättre imorgon iallafall så att jag kan dra på mina intervjuer, skall nämligen träffa samma två företagt som förra veckan igen. Sen borde jag verkligen vara pigg nog att tvätta och städa med, vi åker ju ner till Norrköping i helgen igen och jag kan lova att det behövs tvättas innan det..haha.

Nähä om jag kanske skulle ta och slänga upp lite bilder från bloggfesten snart då.. dags nu kanske!

Likes

Comments

Alltså, förut när jag precis hade kommit hem och skrivit förra inlägget så mådde jag efter omständigheterna rätt bra. Mådde iallafall bättre än jag såg ut! Men nu har det vänt.. jävla skit. Legat till sängs halva kvällen med frossa och migrän, sen nu så är det omöjligt att sova! Har legat i sängen typ två och en halv timme men jag kan bara inte slappna av och somna. Och sen blöder det fortfarande ur käften, mums.. Väntade längre med att äta än jag skulle för att det skulle få hinna gå ner lite extra men det hjälpte ju uppenbarligen inte....... frossan sitter i fortfarande, just nu sitter jag i soffan med dubbla tjocka morgonrockar och duntäcke  - och jag huttrar och fryser som fan ändå!! Någon som vet problemet? Haha.

Och några Ipren eller Eeze finns ju inte.. eftersom jag har huvudvärk eller migrän ofta så är båda sorterna slut. Gud vad jag klagar, men jag är tvungen! Någon gång måste man ju få göra det med..? Blir ju nästan som placebo, nu mår jag lite bättre! Eller inte...

Så kan någon komma och slå mig i huvudet så jag får sova lite???

Likes

Comments

Hemma igen.. det gick snabbare än väntat, bara en och en halv timme typ. Jag fick narkos, dock inte full narkos utan jag var lite halvt om halvt vid medvetande, minns dock inte ett skit typ. Bara när dom tog sprutor. URK.

Har iallafall dragit ut en visdomstand, opererat ut en annan visdomstand ( som växte i kinden ), lagat gamla fula lagningar o ja, nåt mer var det nog. Nästa steg blir att bleka tänderna, vilket jag kommet göra under nästa vecka. Och sedan efter det skall jag genomgå lite estetisk tandvård. Seeeeen är det klart! =)

Var för övrigt inte speciellt kul att åka kollektivt hem, fick ju inte köra bil för jag är fortfarande groggy. Som tur var hade jag en scarf att dölja munnen med, jag är helt uppsvullen av bedövningen och blodig all over. Om  två timmar får jag dock börja äta igen...längtar. Har inte ätit något alls idag förutom ett par vindruvor.

Besparar er skräcken att visa hur jag ser ut just nu. ;P

Likes

Comments

God dagens.. hann inte skriva alls igår, och nu ligger jag aningen efter! Kom hem typ vid tolv och däckade nästan direkt.. nu är det bara en stund kvar innan det är dags för Akademikliniken.. och operationen! Nervös som fan. Wish me luck!

Likes

Comments

Hellu! Trött som satan idag, tog emot en del att gå upp förut! Var endå hemma ganska tidigt igår, vid ett någon gång. Blev en trevlig kväll och tänkte visa lite bilder därifrån senare, nu skall jag iväg och träffa Anne igen! Fika och glass i solen maybe?

Likes

Comments