Header

0-54f9e538236d893c072978d56a842716.png

 

Sitter och väntar på första bil på sträcka 5 nu. Solen steker på som fan, ful bränna man kommer få haha. Men härligt är det, jag klagar inte på nåt. :-)

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

0-64177636d06bbf519fd16db592e53c51.png

 

satt upp tält och sitter här i solen nu. Vilket väder vi har! Underbart. Nu ska vi in till city snart och göra något... förresten, dom har gina tricot här, hehehe.

 

Likes

Comments

46cabafbd444611e4c608a7630194e93.png

 

nu är vi i finland! stannade direkt och handlade karta och rallypass och nu har vi 30 mils bilresa framför oss + att vi ska sova i bilen inatt. Äkta känsla. :-)

 

Likes

Comments

0-2869eab284aa353df2dc393b9422eb35.png

 

Shit, det här är illa. Jag trodde inte man kunde få en sån liten hytt som vi fått. Om man inte redan har klaustrofobi så får man det nu... Och hytten ligger längre ner än vår bil. Jag ska gå och se om vi kan uppgradera till hemresan... Kom ihåg oss om vi dör!

 

Likes

CommentsNu drar vi! Daddy och jag skall till Finland och kolla på VM-rally. Detta är ett utav mina största intressen, som jag dock nästan aldrig nämner i bloggen. Jag behöver väl knappast förklara varför heller... hehe. Men nu är det iallafall Finland som gäller resten av veckan, vi kommer iland med färgan på måndag morgon igen. Kommer mobilblogga därifrån så det kommer inte vara helt dött här. =)

YEY! SOM JAG LÄNGTAT!

Likes

Comments


Skinntajts Cubus • Linne Gina • Kofta Monki • Skor DinSko


Åh det är så sjukt mycket att göra innan vi åker inatt. Men här är iallafall en dagens, dock jävligt usel hahaha. Det är skinntights jag har på mig, och dom glänser INTE sådär men solskenet sabbade bilderna totalt. Aja bättre än inget. ;)

Likes

CommentsGod dag! Nu är jag i Norrköping (eller ja, utanför hos mina föräldrar), för inatt åker jag o daddy till Finland! =D Vad vi skall göra där berättar jag senare. Nu skall jag in till stan och ta en lunch med Henka, min bästa killkompis, det var länge sedan vi sågs.

Likes

Comments

Hej!
Äntligen börjar vi få ordning på det här så nu kan man sitta lite vid datorn igen. Måste spela en stund nu eftersom jag inte hann det igår heheh, snart får jag inte spela på fem dagar hur fan det nu skall gå.. på onsdag åker jag och daddy till Finland! yey.

Har även fått hem min beställning från tvspelsweb redan, beställde i fredags och han skickade ordern efter bara några timmar så den kom idag. Skall ut och testa mitt closeup-filter snart. ;)

Likes

Comments

Jaha ja, här mmsade man två gånger idag men bara ett kom fram. Jaja iallafall så har vi sagt bye bye nu, det kändes inte alls bra med tanke på att jag trivdes väldigt bra i området, dock var lägenheten för liten. Vi får inte plats i en tvåa, så är det bara... Jag är aptrött, kollade bara mejlen och bloggen nu innan jag skall lägga mig, vi hörs imorgon med bättre uppdatering!

Likes

Comments