HeaderÄr så extremt sugen på att klippa lugg! Det har jag blivit varje vinter de tre senaste åren, sen får den växa ut på våren och är lagom lång tills värmen kommer igen. Samma visa år efter år.

Är för övrigt fortfarande sjuk. Hoppas på ett mirakel i natt för jag vill gå på quizen imorgon, det är sista för i år. Träffa tjejerna och kanske ta ett glas vin.. vill vara frisk på fredag också för då kan det eventuellt bli en liten utgång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter och kollar igenom lite i arkiven och kommer på allt eftersom hur jäkla mycket som fattas på bloggen när jag inte skrivit något i år. Många grejer som jag tänker "amen det där var ju två år sen, i år gjorde vi/hände det här och såhär såg det ut då" ungefär... tråkigt! Kom att tänka på det första gången när jag kollade min bilkategori och såg att jag skrivit lite om när far och jag var i Finland 2009. 2010 var jag inte där p.g.a Malta men i somras var vi där igen. Och såklart svenska VM-deltävlingen som jag var på både 2010 och 2011. Sen alla fynd som jag gjort i år, har ju inte visat ett enda. Även fast jag dragit ner på shoppingen rejält (trot eller ej, typ) så finns det ju fortfarande en hel del att visa. Även second hand-kategorin, som ekar tomt här, saknar många fina fynd! Den kategorin kom väl till när jag hade en avstickare på Myshowroom några månader och sen dog det ut när jag kom tillbaka hit. Det var väl i den vevan jag gick från att totalt avsky allt som handlade om second hand (smutsigt och äckligt var nog en snäll beskrivning på den tiden) till att se tjusningen i att kunna fynda helt unika saker, allt från kläder till inredning. Lyckades till och med vända ett par vänner som var nästan lika emot det som mig. :)

Känns ju skapligt retarded att lägga upp gamla grejer såhär långt efteråt också. Såå hur gör man? För bloggen är ju ändå en "dagbok". Finns en hel del sajter där man kan beställa bloggen som en bok, det har jag tänkt göra men då vill jag ju inte ha ett blankt år mitt i allt...


Likes

Comments

 

Tog igen förra helgens lugn i lördags kan man säga. Vaknade sjuk igår och ännu värre idag. Det är så himla kul att inte ens orka upp ur sängen...

Efter några panodil så orkade jag iallafall städa lite och ta fram adventsljusstaken och stjärnorna till fönstret igår. Letade förgäves efter lussebullar som var slut överallt så det blev pizzamys för oss istället haha. Men det funkade det med när man var både bakis och sjuk. :)

 

Likes

Comments


Äntligen är Celina på rätt plats igen, saknat henne! Hämtade henne i fredags när vi var på väg tillbaka upp till Gävle från Norrköping. Helgen blev (tyvärr) superlugn. Inte ens en nykter sväng ut och kolla läget blev det.. får ta igen det kommande helg.

Så jävla tråkiga tider nu med vädret.. kallt, blött och jävligt. Går inte utanför dörren om jag inte absolut måste. Snart var det ett år sedan jag flyttade hem från Malta och jag har redan tröttnat på Sverige för länge sen...

Likes

Comments

Är ju kung på att hålla mig till planerna. Blev Carjacked i lördags istället för Abduction, helt ok film att slökolla på. Sen blev det en nykter sväng ut och kolla läget när ändå migränen släppt någorlunda, tur att man kan vara lite snabb på å fixa sig när man väl behöver.

Huvudet fick vara ifred hela söndagen innan det var dags igen, så idag blev ännu en gång hela dagen förstörd. Kanske dags att söka för det snart så jag får tabletter som hjälper!

Imorgon kväll/onsdag morgon blir det en sväng till Norrpan för att hämta vinterjackan och lite julprylar, byta däck på bilen, träffa mina fina vänner osv. :) Blir dock en snabbvisit på två dagar.

Kameran på framsidan på iphonen är så jävla dålig, tråkigt!

Likes

Comments

Nu har jag haft migrän i ett dygn, så jävla drygt. Ipren hjälper inte och mina Eeze tog slut. Självklart stänger Apoteket klockan tre en lördag också. Grannarna pumpar bas så tavlorna ramlar ner (tur att vi inte har några), dunkar skönt i huvudet nu kan jag säga...

Blir soffan, chips, dip & Abduction ikväll.


Likes

Comments

Letar lite inspiration på Lookbook, svårare än vanligt då en hel del mode inte tilltalar mig just nu.
 

 

 

 

 


Fin färg på Mulberryn. Får mig förövrigt att sakna min Mulla massvis, vem fan är så dum och snor någons dyra fina väska liksom? Har mina aningar men...

Likes

Comments