Header

Oops, glömde skriva igår :P Dagarna går så himla snabbt nu! Idag började jag iallafall dagen med ett möte och sedan åkte jag och Ludwig ner till Norrköping. Blev ett stopp på vägen för att hälsa på någon, mer om det imorgon. :) Nu ska vi krypa ner i sängen med ett avsnitt av Pretty Little Liars och sen försöka somna i tid! Imorgon är det massor att göra. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ohh vad det snöar... :) Jag gillar det! Det är fortfarande bara februari, vi bor i ett land med fyra årstider och det vet alla.. så jag förstår inte grejen med att klaga på kylan och snön varje jäkla vinter! Hellre snö på backen än isgata eller slask! De som inte pallar det här får väl flytta söderut. Jag längtar också till värmen och sommaren men de känns inte som nån idé att gnälla. :)

Ikväll såg vi på Bridesmaids, trodde att den skulle vara rolig men uhh vilken B-film! Tråkigt för jag var riktigt sugen på en bra komedi. Några skämt var ju roliga sådär ibland men allt det dåliga tog över. Nästa film får bli Hugo för med så många Oscars som den vann igår natt så kan den ju inte vara dålig. :)
Nä, nu ska jag joina älskling å sova.. Har lite grejer å göra imorgon för på onsdag åker vi söderut! Så nu får jag inte sova bort halva dagen imorgon. :P Godnatt!

Likes

Comments

...med lite grädde till satt bra i magen igår :)

Likes

Comments

Låg i sängen hela förmiddagen och lyssnade på grannarna över oss.. sedan jag flyttade hit har jag sällan hört dom, förutom kl 05.30 varje vardagsmorgon när deras mobilalarm vibrerar genom golvet så vi vaknar. Men idag, ja då skulle dom först bråka högljutt, sen lyssna på hög musik, sen ha makeup-sex och sen klampa fram och tillbaka 200 gånger samt dammsuga. Och jag var döööödstrött, men inte gick det att sova!

Förresten, nåt helt annat som jag bara måste skriva.. förstår inte varför alla klagar på ungens namn! Jag tycker Estelle är jättefint och framför allt tycker jag det är på tiden att alla kungligheter slutar heta Margareta, Elisabeth, Alice och Christina. Hur tråkigt som helst ju, roligare att komma på något nytt. :)

Likes

Comments

...det går inte att äta sushi med blåsor i käften! Ajajaj tog mig en timme att äta upp allt, efter två stora bitar sved det så mycket att jag fick hämta bestick och dela bitarna på mitten istället. Men det var i slutändan värt det, har börjat älska sushi det senaste halvåret och passar gärna på så ofta som möjligt! Nu är Ludwig ute och käkar med sina vänner ikväll och då är det ju ett perfekt tillfälle att lyxa till det själv :)

 

Likes

Comments

Åh, vilken seg dag! Håller på att städa o fixa lite, får se hur mycket jag orkar.. Har iallafall avverkat världens största berg med disk vilket egentligen är Ludwigs område men jag kände mig så snäll idag när han dömer hela dagen. :P Igår var en seg dag/kväll också, trodde jag hade planer men tydligen inte så vi var hemma båda två och nördade.

Saknar min Summer! Ska snart åka förbi Finny igen och då ska hon följa med upp hit, äntligen. :)Likes

Comments

Hej hej, ligger i sängen å vilar lite bredvid Ludwig som somnat. :) Tänkte att jag skulle testa mobilbloggningen igen. Nu såg jag att man äntligen kan välja storlek på sina bilder här i appen, perfekt! Förut blev dom så himla små.

 

Likes

Comments

Hur fin är inte den här klänningen då? Varför har vi aldrig bal eller andra fina tillställningar regelbundet i Sverige?

Likes

Comments

Skor har alltid varit min svaga sida.. men 2011 var nog rekordåret i att köpa lite skor, eller ja shopping överhuvudtaget faktiskt. Idag när snön smälte och solen sken på för fullt så tänkte jag på våren.. och färg.. och skor! ;)

Skulle inte säga nej till något par nedan, men de gula och turkosa är outstanding! Alla från Nelly.

Likes

Comments

Det räckte ju inte riktigt med förra helgen, så idag var jag ute igen och kikade på lite rally. Fast nu var det bara SM, vilket inte är riktigt lika kul som att kolla på VM. Fick med mig Ludwig för första gången, han var väl sådär road, men man måste ju testa iaf. :)

Det var skönt som tusan, lagom kallt och efter ett tag vräkte snön ner.
Likes

Comments