Header

Idag vaknade jag upp inte helt kry, fan då. Såhär års blir man väl inte sjuk? :P Halsen värker som fan, måste åka å köpa nåt så jag kan äta normalt.

Ikväll ska jag och Sandra kila ner på stan och kolla lite i butikerna när det är "Tjejkväll" och öppet till kl. 22! :) Är inte ute efter något särskilt, kanske ett par ljusa jeans/byxor eller ett par shorts.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch vad jag drömt inatt. Konstigt som fan och när jag vaknade var det sjukt verkligt. Det mesta handlar om typ samma sak också och jag vet ju varför jag drömmer om det, haha. Nu har jag tvättis, sitter här mellan maskinerna. Poppar musik medans Kiwi sover som en stock.

Likes

Comments

Testade blogg.se's nya Remby, hade ingen aning om vad det var när jag såg den nya knappen. Bilden sparades i alldeles för litet format för mig, som vanligtvis postar mina bilder 800 px breda. Det är nog ingenting jag kommer använda mig av, håller mig till Photoshop. Gillar däremot att de har enkla och smidiga alternativ till bildredigering för de som inte har/kan Photoshop. Bildkollagen var snygga av det lilla jag hann se å ramarna å bildeffekterna blir nog användbara för många. :)

Likes

Comments

I onsdags förra veckan åkte vi till Brynäs hundrastgård och träffade ett par med en söt Amstaff-blandning, Svea. :P Kiwi älskade att leka med nån som var i hennes storlek och bara två månader äldre. De fortsatte leka nonstop även när vi gick hem till dom och fikade, gissa om Kiwi var död sen på kvällen! Trevlig dag som det nog blir några repriser på under sommaren :)

Likes

Comments

Har en hel del bilder från helgen att visa, tänkte lägga in dem på datorn nu så får ja ser hur långt ja orkar :P Borde ta mig en sväng till Hemlingby och springa snart egentligen. Passar som vanligt på att sova lite längre än normalt ifall jag blir inringd till jobbet, annars skulle jag aldrig orka natten. Men idag verkar det lugnt på den fronten. :P

Likes

Comments

Nu är vi hemma i det lilla hålet i väggen igen. :P Har varit en superskön helg i Älvkarleby med mycket sol å slappande. Hundarna är helt döda här ikväll efter att de varit lösa ute i princip hela helgen. :) Nu laddar vi för en ny vecka med lite jobb, lite plugg och lite allt möjligt! Måste måste måste jobba klart på mitt projekt snart!

Likes

Comments

Äntligen har jag hittat den här kjolen igen, tappade bort länken för några månader sen när jag var sugen på ett köp. Finns i en grönaktig färg också som jag visade då. Nu är jag dock mer sugen på en gul!

Likes

Comments

Sitter ute i Älvkarleby igen, åkte hit när Ludwig slutade jobbet och hann med att sola, klippa gräset och spela lite badminton innan kvällsregnet kom (allt enligt prognosen), mysigt. Imorgon ska det vara fint igen så vi blir kvar här. Återkommer senare när jag sitter vid en dator, lite väl jobbigt att skriva på paddan. :)

Likes

Comments

(Något blev fel när bilden laddades upp, kass kvalité!)

Fyndet från igår. Jag har en speciell dragningskraft till kavajer, helst lite udda... Jag kan köpa dom bara för att ha dom hängades i garderoben, som denna typ. Men den här, ja den var lite för stor men då kan jag ha något mer än linne under, den kommer att användas. Invigde den direkt igår med upprullade ärmar till shorts och linne. Tog till och med en bild på det (!), kommer senare..

Likes

Comments

Sover skiiitdåligt igen, inatt somnade jag nog på en timme och det är bra. Andra nätter ligger jag iaf två å bara väntar... Boven är delvis Kiwi som snarkar som en karl! Jag måste ha knäpptyst ja.. Aja de resulterade i att jag sov längre idag men tur var väl det för nu blev jag inringd till jobbe, så 21.30-07.00 it is. Tvättstuga nu, sen vid fem ska vi träffa ett par med en Amstaff-blandning som vi träffade på Hundens dag för 1,5v sen, trevligt med lite nya bekantskaper! :)

Likes

Comments