Header

Hejhej! En snabb uppdatering från Peace and Love, mobilappen funkar ju som sagt inte för oss med nya bloggplattformen så jag fick logga in genom safari, skapligt buggigt! :P Går inte lägga in några bilder heller. 
 
Iallafall så har vi vårt sista pass nu, 14h! Slutar 02.30 inatt och om jag inte är för jävla död så tänkte jag åka hem direkt inatt. Är helt död i ryggen och har haft sjuk migrän i ett dygn nu. :( Fick dra ner på stan och leta apotek förut, var helt enkelt tvungen tt hitta något starkare än panodil (funkar inte, tog 6st igår). Hoppas de starka hjälper snart! Går inte jobba annars, inatt spydde jag nästan.
 
Aja, inte vara så negativ nu! Simple Plan i onsdags var gryyymt!! Det visste jag ju redan innan att det skulle bli men åh, dom är fortfarande utan tvekan mitt absoluta favoritband och det är så nice att se dom live! Har både bild och film att lägga upp här när jag är hemma imorgon. :) 
 
 
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söliga långtradare och helt stillastående trafik i 15 min vid ett vägarbete imorse resulterade i att jag var sen och fick köra som en tok. När jag kommer fram, 45 min för sent, är jag först på plats........ Känns bra att ha stressat som fan i onödan. Men nu är iaf alla här och som tur var slapp vi börja jobba direkt, inte dags förns halv fem! Så nu ligger vi på rummet och chillar ett tag. Dags att sminka sig lite snart samt välja kläder, det är fint och soligt nu men blir nog kallt senare med tanke på att vi jobbar till 01.30 inatt.
 
Eftersom det inte fungerar att mobilblogga än så blir uppdateringen lite dålig. Sitter med iPaden nu men den har jag ju bara här på hotellet. Får bjuda på massa bilder när jag är hemma igen helt enkelt!

Likes

Comments

 
Precis hemkomna från denna veckas valpkurs :) Gick bättre idag än förra veckan, lillan är ju inte direkt van med att behöva sitta brevid sju små vilda valpar och inte ens få hälsa på dom eller leka med dom!

Likes

Comments

Från Scorett
 
Var länge sen jag köpte skor faktiskt! Letade egentligen efter ett par nätta sommarsandaler på Bianco när vi var nere i Norrköping men dom var slut, då unnade jag mig dessa istället. :-)

Likes

Comments

Hejhej! Hoppas alla hade en trevlig midsommar igår :) Det hade vi! Segt att det inte går att mobilblogga, annars brukar jag ju slänga upp lite Instagram-bilder här. Har precis lagt in alla bilder på datorn å kikat igenom, blev en del bra! Men jag hinner inte redigera och visa idag för jag ska jobba inatt. Klirr i kassan såhär en storhelg! ;-)
 
Förminskade en bild lite snabbt nu som tyvärr blev suddig, skyller såklart ALLT på fotografen (Ludwig)! Men faktum är att han blir faktiskt bättre och bättre för var dag på att knäppa kort, så det gör inget. :-) Ser ni förresten att jag slingat håret? Det har inte "flutit ihop" ordentligt så det ser lite fult ut + att en omgång till ska i så håret blir ännu ljusare, men sen så! :) Taggad på slutresultatet!
 

Likes

Comments

Typ iallafall.
Har massor att göra, men är iaf hemma i Gävle nu igen! Återkommer imorgon :)

Likes

Comments

Några snabba jag tog igår kväll när jag packat upp det, fotade det som låg närmast. :) 500 bilder igår kväll å idag än så länge. En heeel del på Summer, Kiwi och Ludwig!

Likes

Comments