Header

Nu står vi här i Stockholm och väntar på båten :) är ett tag kvar så jag roar mig med att uppdatera både bloggen, facebook och instagram hehe. Tur att jag har internet i Finland också, vad skulle man göra utan det nu för tiden?! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Börjar få lite halvt klädpanik för snart (eller ja, i slutet på Augusti) ska vi på dop igen. Den här gången är det min fina Angelicas tur! :) Finns ju inga klänningar i butik tycker jag, så jag har börjat kika lite online. Bäst att göra det redan nu med tanke på frakttider och storleksbekymmer å allt sånt… Utbudet på kläder online överlag är ju mycket bättre än i butikerna, det enda negativa som jag inte pallar med är när man inte vet hur storlekarna är. :P Hittade i alla fall dessa fyra klänningar på Zalando, en sajt med stort utbud som bl.a säljer Vero Moda och Paprika. Nån som har beställt därifrån någon gång? Jag har inte gjort det nämligen.

 

För övrigt så idag är den efterlängtade dagen när vi äntligen åker till Finland! Är tillbaka i Sverige på söndag igen. Fast jag kommer att försöka uppdatera från mobilen en-två gånger om dagen, men lär nog inte sitta och redigera några bilder på datorn förns jag kommer hem igen. :) Kom ju ner hit igår kväll, saknat Summer såå mycket så lite segt känns det att lämna henne direkt idag igen. Men men jag kommer ju tillbaka på söndag och stannar förhoppningsvis några dagar här då :) Shit så liten hon är när man är van vid Kiwi, hon blir bara mindre å mindre! Eller så kanske det är Kiwi som bara blir större å större… hehe.

Likes

Comments

Nu sitter jag nere i Norrköping (Finspång) hos mina föräldrar. Kom hit ganska sent ikväll, var sjukt segt att köra den här gången. Men tur som fasen att jag inte åkte imorse, som jag tänkt göra om det inte var fint väder, för det hade varit en seriekrock på E4an och trafiken hade stått helt still i över två timmar... phew.
 
Imorgon har jag massor småsaker att fixa/köpa och sedan bär det av mot Stockholm > färja till Finland! Nu är det äntligen dags för årets finska VM-rally och tror ni jag har längtat eller? Jaaa! Mitt nya objektiv har kommit på posten också så det ska jag hämta ut på förmiddagen. :) Nu måste jag sova, ingen sovmorgon imorgon! Natti

Likes

Comments

...i Furuvik och solar. Förbereder mig för en 3,5h lång bilresa som startar om en timme typ!

 

Likes

Comments

Sitter på jobbet nu, blev dagspass idag på larmet. Det var inte så skönt att kliva upp kl 06 imorse även fast jag somnade skapligt igår. :P Sitter å äter lunch nu, får ju passa på att slappa å blogga när man har obetald lunch på dagtid.. Igår stod vi på loppis, mer om det sen!

Likes

Comments

 
Hann inte skriva mer igår, hela dagen blev så stressig till slut! Egentligen hade vi bara tvättstuga samtidigt som vi skulle ta en runda på stan men sen hörde Lexus matte å husse av sig å sa att Lexus saknade Kiwi, så det slutade med att vi åkte ut dit igen! :) Sen var det bara hem och göra oss iordning och dra iväg på födelsedagsfest. Slutade på Heartbreak som vanligt och oj, vilken bra kväll det blev. :) Var ju ett tag sen vi var ut "på riktigt" och jag tycker det blir så himla mycket roligare ju längre tid det går mellan gångerna. Togs tyvärr inga bilder trots att jag slängde fram min systemkamera på förfesten.  

Likes

Comments

Här spenderade vi eftermiddagen. Lexus och Kiwi fick busa av sig ordentligt både på land och i vattnet. Sitter just nu och går igenom 200 bilder ("bara", trodde jag tog fler) och ska redigera en hel hög på bushundarna! Tyvärr så betyder ju vit hund + sol = utfrätt hund på bild, att fota i solsken är ju ingen höjdare men dom är värda att visa ändå sen! :) Det är så många så det får nog bli två omgångar iallafall.
 
Egentligen skulle vi gått ner på stan en runda ikväll, men sen kom ju regnet och åskan och nu känns det inte lika aktuellt längre. Dessutom är det bara jag som är vaken här hemma ;) det var inte bara Kiwi som blev trött av friska luften idag.

Likes

Comments