Header

Dom kommer, dom kommer... nästan precis alldeles snart klar! Haha. Har sett två filmer på raken på tvn nu ikväll... jag som aldrig kollar på tv annars, men det är nog för att jag är ensam (Ludwig är på kurs) och har sjukt tråkigt, migränen började komma och då kan jag inte sitta vid datorn. Men nu måste jag lägga mig, klockan ringer nämligen 06.30. En lördag. Japp! Men det ska bli kul faktiskt :) Hörs från mobilen imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår välkomnade jag mina första Dr Denim! Efter allt bra jag hört om dom så var jag tvungen att testa. Haft dom på mig både igår kväll och imorse och jag älskar dom redan! Valde modellen plenty, tycker midjan är lagom hög då.

 

Finns på Carlings, 399:-

 

Nu är det redigering av de sista bröllopsbilderna som gäller. Dessa tar mycket längre tid att pilla med än de jag hittills lagt ut, men nu ska jag bli klar. 

Likes

Comments

Det blev mer än fyra delar! Efter det här inlägget har jag de allra bästa kvar :) Hoppas jag iallafall, har faktiskt inte ens själv kollat igenom dem än, för då skulle jag inte velat pilla med dessa :P
 

Likes

Comments

 
En nackdel med överraskningsbröllop - man är ju inte uppklädd alls!

Likes

Comments

Såg Idas inlägg om Nelly och kom på att jag glömt bort det helt och hållet! Members har en jättestor kampanj med Nellyskor, alla kostar 129:- paret. Det finns fortfarande massor av skor kvar, så jag passade på att klicka hem de två paren ovan. Tillsammans med lite rabatt jag hade betalade jag under en hundring sammanlagt :)
 
Om ni vill ha en invite och 50:- att handla för, skriv eran email så bjuder jag in. :)

Likes

Comments

 
Det här fotot förtjänar ett eget inlägg!
Jag bara älskar hur Kewin lutar sig fram och undrar vad mamma och pappa håller på med :) ??

Likes

Comments

När jag ser att jag har närmare 600 bilder från i lördags så förstår jag att det här kommer ta tiiiiid, haha. Delar upp det i minst fyra delar. Tre delar dokumentation - vigselceremonin, dopet, "efteråt" och en del bröllopsfoto. Tyvärr hade jag inte min blixt med mig, vilket resulterade i halvrisiga bilder inifrån kyrkan. Eftersom jag inte hade någon aning om bröllopet så lämnade jag den hemma, tyckte att det gick utan när det "bara" var dop och då dom ändå stod relativt nära.
 
Min story passar väl ganska bra till del ett, när de äntrade kyrkan och vigselceremonin. Jag hade alltså iiiiiingen aning om detta, tillsammans med majoriteten av resten av gästerna. Två stycken (stämmer det?) var det som visste om allting, resten blev nog överraskade. Såhär i efterhand förstår jag inte hur jag inte kunnat misstänka något, men jag var inte alls inne på de tankebanorna! Efter att vi frågade Amelie om inte dom skulle gifta sig när de ändå skulle ha dop för två månader sen, och hon sa nej, så har jag liksom inte tänkt på att Anne kunde göra det istället...
 
Mina minnen är lite grusiga vad gäller första minuterna i kyrkan där, men jag minns att jag satt och fotade lite random takkronor och annan inredning. Tänkte när klockorna slog två att "nu var de minsann inte på sekunden som de var på Amelies dop" då Anne sa att det alltid var SÅ punktligt för kyrkan hade tider att hålla å blabla. Ja det tog väl 10 sekunder längre den här gången kanske, haha... Minns att dom tutade igång nå melodi som jag tänkte "har man den här till dop?" och samtidigt som alla reste sig och kollade bakåt tänkte jag "varför går dom in DEN vägen?!". Annes syster Mikaela gick först och höll i Liam, jag såg inte att det var hon först, så jag tänkte att det var Anne som hade en lång rosa klänning på sig. Sen skymtade jag någon bakom, i vit lång klänning och först DÅ fattade jag! Enligt Ludwig utbrast jag något i stil med "Va faa-an! Dom gifter sig!", svagt minne av det. Minns inte så mycket av när dom gick in men lyckades uppenbarligen knäppa några suddiga foton på vägen.
 
Jag som inte är känslosam in public, eller överhuvudtaget helst, kunde verkligen inte låta bli att grina! Letade som en tok efter nåt papper så jag inte skulle förstöra sminket men det vet jag ju själv att sånt har jag aldrig med mig eftersom jag aldrig behöver det annars... så jag tog putsduken till kameran, haha. Hade svårt att förstå att där framme står mitt livs bästa vän i brudklänning och ska gifta sig, hur sjukt som helst! Hann tänka någon gång att jag var en dålig vän som inte fattat något, fick dåligt samvete över att jag bor så långt bort och inte kunde hjälpt henne med förberedelserna och allt sånt. Fattar ju att det inte är så, men ändå.
 
Ah hon var så fin!! <3 Nu ska ni få se själva :) Självklart är fotona jag tog utomhus mycket bättre och finare men detta får ses som dokumentation och visar alla fina ögonblick i ceremonin! Del ett:
 

Likes

Comments