Header

Fyller ju snart år ja, å det är alltid lika svårt att veta vad man ska önska sig men i år har jag faktiskt ett par grejer som står på önskelistan! Såna saker som vi behöver här hemma, så om jag inte får det i present får jag köpa det själv efteråt. Måste skicka denna till mor & far ;) (som jag TROR inte läser min blogg). Sedan funkar ju alltid presentkort typ Lindex, H&M osv , och silverringar också - lite av min nya grej. Slutar mer och mer att köpa oäkta skit och silver är ju faktiskt inte alls dyrt idag, så man kan ha äkta istället och byta av med :)
 
1.Kakfat 2.Underbara stövlar från Scorett 3.Golvlampa/Rusta 4.Fönsterlampa/Rusta 5.Helkroppsspegel (Kiwi krashade våran) minst 160x70 & vit ram 6.YSL Rouge Volupte nr.2, världens bästa läppstift & mitt är snart slut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Älskar dessa byxor men tyvärr töjde dom sig en hel storlek (!)... så dom sitter inte vidare bra. Oturligt nog så köpte jag dom i Finland innan dom kommit i butik här, så det gick ju liksom inte lämna tillbaka. Haha. Fan. Jag har samma modell i vitt, svart och blått och dom har inte alls töjt sig så mycket. Typiskt det där. Är sugen på att köpa Cubus vinröda, men de verkar vara slut överallt. Skärpet är för övrigt second hand-fyndat!

Likes

Comments

Lindex fortsätter leverera en hel del fina plagg och accessoarer, dessa fyra ovan skulle jag inte tacka nej till. De svarta byxorna är sjukt lika dom jag köpte på H&M, så det känns lite onödigt, dock är dom från H&M alldeles för stora i midjan så jag måste gå och dra upp dom hela tiden...

Likes

Comments

Christine och jag har haft myskväll, kollat på film och ätit godis/chips/glass. Från början hade vi planerat utgång men jag är mycket nöjd med vårt beslut att ta det lugnt istället :) Nu ska jag krypa ner i sängen, ensam! Ludwig är i Sundsvall och dömer lör&sön. Jag som har så svårt att somna när mitt ? inte ligger bredvid. Som om inte det vore nog är det ju fullmåne också, så det blir en jobbig natt. Då är det tur att det finns mobilspel och Instagram ;)

Likes

Comments

Två bilder från bus med Lexus i torsdags
 
Jag förstår inte hur så många kan bli så rädda bara man kommer med en Amstaff. Okej om dom gick runt med öppna käftar hela tiden, men ja. Gillar framförallt att det är en del som från början är jättetrevliga och tycker om Kiwi, sedan frågar vänligt vad det är för ras och typ sätter i halsen när man svarar Amstaff. Världens mest sociala, människoälskande (andra djur med för den delen) familjehund liksom. Det är fantastiskt vad fördomar kan förstöra. När ska vi människor ta och lära oss att det är vi själva som formar våra hundar? Oavsett ras.

Likes

Comments

Önskar att iPhones kamera vore bättre. Även om den är bland de bästa som finns redan. Jag orkar inte bära runt på systemis varje dag liksom. Kanske därför man använder Instagram så mycket mer nu -där duger alla mobilbilder gott och väl, medans här på bloggen blir det skitkasst.
 
Idag ska jag hänga med Christine!

Likes

Comments

Har precis lagt över exakt 4912 stycken bilder från min iPhone till datorn.
Tänkte nu uppdatera till iOS6.
Myser i soffan med en nybadad Kiwi och lyssnar på Winnerbäck.
Tänker inte alls på att jag ska upp 06.30.
 
??

Likes

Comments

 
Big like på de nya funktionerna på blogg.se, både bloglovin- och Instagram-integrationen! Enda minus att Instagram-bilderna inte blir tillräckligt breda för min blogg, jag gillar att alla bilder jag lägger upp har maxbredden annars ser det lite stökigt ut med bilder i fyrtioåtta olika bredder.
 
Bilden: fyndat skärp på second hand förra veckan. Big like på den också!

Likes

Comments

Två bilder jag tog på Christine häromdagen i motljus. Jag älskar dessa streck och färger som blir i bilden av solljuset, medans en del andra säkert tycker att det förstör alltihop. Sen är ju klassika, korrekta, porträtt fint det också förstås men det tar vi en annan dag. :-)
 
Är så glad att jag har hittat någon som ställer upp när jag behöver träna, för människor är det jag allra mest behöver träna mer på. Tror bestämt att vi kommer ge oss ut en del häromkring när lite mer löv har fallit och fått sin finaste höstfärg!

Likes

Comments

Svängde förbi Lindex idag när jag och Christine ändå var på stan. Var inte direkt ute efter något i Missoni-kollektionen men tänkte kika när vi ändå var där, men jag blev besviken. Det verkade inte gå åt som smör heller så jag kanske inte var ensam om det. :) Enda jag kunde tänka mig var den svarta skinnväskan. Barnkläderna var också söta men det rör ju inte mig så det räknas inte riktigt. :)

Sen blev det iallafall en sväng till Lager 157 och där shoppade jag lite! Bilder som vanligt på Instagram innan det hamnar här, om jag nu ens kommer så långt som hit hehe. Nu blir det nattprommis med mina två ? och sen sova.

Likes

Comments