Header

Mitt april genom Instagram (@jeennyh)
 
April har bara svischat förbi känns det som! Har hunnit med en hel del här hemma och vi börjar se slutet med vår renovering. April har också bjudit på en hel del bra loppisfynd, en del har jag redan visat på Instagram men jag har några gobitar kvar också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Besökte bland annat Vålamagasinet i Uppsala igår när vi var på väg ner till Stockholm. Det var verkligen inredningshimlen lär jag säga! Älskar väggklockan från House Doctor ovan, har kikat på den förr men vill inte slå till förrens vi har flyttat. Man vet ju aldrig om den passar in i vårt kommande hem. Blev en sväng förbi Ikea också, eftersom vi har ett superlitet Ikea här i Gävle så är utbudet verkligen begränsat.
 
Idag har vi ägnat hela dagen åt att städa och fixa hemma. Sista omgången färg på väggarna i vardagsrummet är gjort, nu är det bara lister och lite småsaker som fattas. Har också skrubbat hela badrummet och bytt ut badrumsmöbeln mot en ny. Mycket mer luftigt nu än innan, ni ska få se sen. Imorgon ska jag fortsätta med lite DIY pyssel tänkte jag, bland annat håller jag på att måla om en naturfärgad korg och så ska jag göra en egen fönsterbräda.

Likes

Comments

 
Några lediga dagar denna vecka innebär tid till att läsa senaste Sköna Hem som kom i brevlådan för ett tag sen. I söndags la vi golvet i vardagsrummet, äntligen! Nu ska det bara upp lister och lite grejer på väggarna. Håller fortfarande utkik efter snygga prints, men funderar på att göra något eget i photoshop och förstora upp.
 
Imorgon ska vi ta en dagstripp ner till Stockholm, på vägen blir det ett stopp i Uppsala för att besöka bland annat Vålamagasinet! Har aldrig varit där förut.. men det känns som det finns en stor risk att vi kommer spendera lite pengar där, hehe. 

Likes

Comments

 
 
Förra veckan fick jag hem min första Glossybox =) Tänkte prenumerera några månader och se om det är något för mig. Är inte så mycket för "massa" smink och hudvård egentligen men att prova lite nytt kan jag faktiskt behöva! Vet inte vad jag tycker om första boxen riktigt när jag inte har något att jämföra med. Har läst om folk som både älskade och hatade den, kanske mest det sistnämnda...
 
Ögonkräm var iallafall något jag behövde så den var väldigt välkommen. Shampoot och balsamet har jag redan använt och det var helt okej, men inget jag kommer köpa själv. Nagellack använder jag inte längre eftersom jag gör egna gelénaglar. Resten har jag inte ens kollat närmare på än, inget intressant.

Likes

Comments