Header

 
För tillfället letar jag köksinspo för fullt. Vi ska göra om hela köket i radhuset och om vi säger såhär att det är inte lätt att bestämma sig för vad vi ska ha! Har en ungefärlig bild klar men det är ju detaljerna som gör det där lilla extra.
 
Svårast är nästan vitvarorna och framförallt fläkten. Vi har fart runt och kikat på alla möjliga, kan knappt bestämma oss för om vi ska ha rostfritt eller vitt just nu, hehe. Och så vill man ju helst att allt ska vara från samma märke. Inte lätt att lyckas kombinera ihop allt. Fortsättning följer...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Mitt maj genom Instagram (@jeennyh)
 
Gud vad månaderna går snabbt förbi, känns som det var igår jag skrev Hejdå April. Maj har gått åt till att göra klart lägenheten - nu är den såld! Om två veckor flyttar vi äntligen till radhuset. Dags att börja packa kanske..
 
Maj bjöd inte på riktigt lika bra loppisfynd som tidigare månader men jag ska ta nya tag imorgon och se om jag lyckas bättre i Juni =) Dock riktigt nöjd med fynden på bild 4 i kollaget, den stora flaskan står just nu på balkongen. Blåvitt porslin och vaser i alla möjliga former är mina svagheter. Även fina skålar i glas.

Likes

Comments