Alla hjärtans dag

Kärlekens dag är här, vad tycker ni om det?? Ska ni göra något särskilt denna hjärtedag?

Jag har lite blandade känslor för såna här dagar. Den existerar ju mest för att handeln ska tjäna pengar. Det som är bra med det är att det går att hitta en massa gulligull i butikerna om man vill göra någon överraskning osv men det som är dåligt är att utbudet är obefintligt resten av året!

Tänk om man hade kunnat hitta såna prylar året runt istället. Då hade vi inte behövt ha en speciell dag att uppvakta varandra på. Dom som behöver ha den här dagen, har dom ett bra förhållande i övrigt? Funderar på det ibland. Man ska väl kunna komma med blommor, choklad eller ta en middag ute vilken dag som helst på året. Sen tycker jag ändå att man kan "passa på" när denna dagen kommer, om man känner för det. Bara man inte struntar i det kommande 364 dagar sen.

Hur som helst, jag behöver inte fundera på vad vi ska göra idag för sambon är iväg på jobb hela veckan så Joline och jag är ensamma. Mormor och morfar kommer en sväng sen. Jag är sugen på en semla och ikväll måste jag plugga. Mer än så blir det inte men jag är nöjd ändå. 😊

Gillar