Alltså yes!!

Jag kan till slut meddela att vi äntligen varit och kikat på ett BRA dagis!! Som jag varit nervös.. Tänkt att det är standard att dom inte får gå ut varje dag osv.

Pedagogerna verkar jättebra och gulliga, man såg att de bryr sig mycket om barnen och hon som visade oss runt pratade mycket om hur de jobbar. Barnen får vara ute i princip varje dag och det var rättså små grupper.

Bara de att de säger att vi får komma dit precis när som helst och hälsa på/vara med om vi känner för det, känns som att de verkligen bryr sig. Inte för vi är så pippliga så jag tror vi skulle göra det, men bara tanken att vi KAN om vi vill. Föräldrarna är även med mer i början på inskolningen, vilket jag tycker är bra. De vill lära sig om våra barn via oss.

Aja hur som helst! Ett bra dagis kände vi! Det enda vi måste kompensera med är maten 🙁 men det känns helt okej ändå. Tydligen mycket ekologiskt och det känns bra ändå.

På det förra dagiset förresten, fick barnen bara vara ute två eller tre dagar i veckan. Alltså har ni nånsin hört talas om det eller?! 😳😁 Och pedagogerna verkade inte engagera sig särskilt mycket. På vintern tog de in snö ibland (?!?!) för att slippa gå ut... Personalomsättningen verkade hög. Tråkiga och dåliga lokaler samt stort dagis med stora grupper.

Gillar