Änglar och demoner

Får man säga God morgon såhär dags? Äsch, iallafall så suger vädret idag så då kan man ju lika gärna ligga kvar i sängen. Helt bra mår jag inte heller.

Igår såg vi Änglar och demoner, Fredrik ville se den och jag tycker det är en film som "jag skall ha sett" så man vet vad andra snackar om. Haha. Vi såg den på världens minsta biosalong på Söder, vi satt längst bak i mitten och hade det lilla fönstret med projektorn o det precis över skallen. Det kändes som en B-skräckis där någon skulle halshuggas från de där jävla hålet, så där fick Fredrik sitta.

Filmen höll väl ungefär samma klass tycker jag. Inte alls min smak! Satt och gäspade mig igenom hela filmen tror jag. Ibland var den helt okej, ibland bara seg. Nä, inget jag rekommenderar att se på bio iallafall. Kanske hemma i soffan sen, så att man har sett den bara. Tyckte första filmen var bättre.. vad jag minns iallafall haha.

Bild IMDB


Handling från SF.se: Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende – den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än hannågonsin kunnat förutsäga.

Gillar