Babyzen YOYO+

Vi beställde våran HÄR.

Den här sulkyn var det som gömde sig i det stora paketet jag skrev att jag hämtade ut för några dagar sen! 😍 Beställde från Babyland, kom på två dagar och alltid fri frakt! Vi har känt att vi blir i mer och mer behov av en sulky nu på sistone så det var dags att bestämma sig för vilken bara. Valet var ganska enkelt, jag har haft span på denna ett tag och efter att jag såg några "live" när vi var på Furuvik tidigare i våras så var det liksom givet. Så himla smidig, snygg och bra kvalité!

En stor del i avgörandet var också att den blir så himla liten när man fäller ihop den att den går som handbagage när man flyger. Nu hoppas vi bara att just vårt flygbolag godkänner den som handbagage också, så vi slipper checka in den. Vi ska ju som sagt till Malta i september och sen ska vi även på en annan resa i vinter, mer om den senare, så denna kommer väl till hands då! Men även i vardagen när vi gör små ärenden som att åka och handla. Jag älskar våran Stokke men är skapligt less på att lyfta den in och ut i bilen när jag ska stanna på tre olika ställen på en dag...

Första kortare resan för våran Yoyo+ blir till helgen när vi ska åka till mormor&morfar i Norrköping och sen vidare mot Skara Sommarland! 😃 Perfekt att den är så liten, så slipper vi packa bilen överfull för att Stokke'n tar upp hela bagaget haha. Ni ska få se skillnaden någon dag alltså (när jag städat bilen först bara... 😂)!

Kommer göra en recension på denna längre fram, hoppas verkligen att den är så smidig som vi tror.

I samarbete med Babyland

Gillar