Badrumsdrömmar

Något av det som jag drömmer mest om att kunna fixa till från grunden i framtiden är ett badrum. Stort ska det vara med gott om plats för både dusch, bad och dubbla handfat. Hur jag vill att det ska se ut varierar lite grann men grunden är alltid densamma – något inslag av marmor. Vet inte hur många år jag älskat marmor nu men hur som helst går det aldrig över. Marmor och ljusgrått, gärna någon form av betong. Tycker det på bilden ovan också är otroligt fint, badkaret och kaklet på väggarna är 👌 men det faller på lite för mycket mörka inslag.

Just nu har vi ett sjukt litet och tråkigt badrum. Eftersom vi bor i nyproducerat så är det ändå fräscht såklart, vitt kakel allt nytt men ändå väldigt standardiserat och tråkigt. Eller ja extremt opersonligt. Alla badrummen här i grannskapet ser exakt likadana ut. Och det värsta är att vi inte ens får byta ut något! Vilket vi hade tänkt när vi flyttade in.. ända tills vi läste lite noggrant i bopärmen och inser att vi inte får ändra minsta lilla på någonting. Inte ens sätta upp skåp eller byta handfat liksom. Kan säga att det var lite av en besvikelse!

Ibland när jag inte har något att göra om kvällarna så letar jag inspiration från överallt och ingenstans. Nu hamnade på en sida som har jättemycket fint kakel och badrumsinredning att välja på. Ett perfekt tillfälle att drömma sig bort till framtiden och hur man vill ha det, liksom visualisera sina drömmar och mål.

Nedan är en annan helt underbar variant av badrum. Tänk att ha det sådär, med den utsikten och kunna ligga där och njuta medans man tar ett bad? Skulle nog vara hur underbart som helst. Och avslappnande. Jag som vill bo på landet kan verkligen se detta framför mig.

Inlägg i samarbete med Kakelgallerian

Gillar