Badrumsdrömmar

Det blir mycket inredning just nu men jag är lite inne i en sådan bubbla. Allra mest drömmer jag om ett hus med ännu större utrymmen än vad vi har nu. Ni vet typ 6 rum, 2 badrum, stort vardagsrum och stora köksytor. Ja.. ungefär det dubbla mot vad vi har nu. 😁 Det får vänta ett tag, åtminstone tills jag pluggat klart och sen ska ju det "perfekta" huset dyka upp också, helst i rätt stad och område. Haha. Tar nog ett par år det där.

Hur som helst, drömma kan man ju alltid göra. Och just nu drömmer jag om ett större badrum! Vi hade mer än dubbelt så stort i förra radhuset. Storleken på badrummet är nog det sämsta med allt där vi bor nu. Jättefint och nybyggt, men litet. Jag vill nämligen först och främst ha ett badkar. Det ville jag redan i förra radhuset men eftersom vi visste att vi skulle flytta inom något år så fixade vi aldrig något. Många säger att dom inte har användning för sina badkar när dom har ett, men jag vill så gärna kunna bada med Joline nu när hon är liten. Det är ju jättemysigt när vi gjort det på hotell och utomlands. Sen är det inte helt fel att lägga sig i ett varmt bad när man varit ute på vintern heller.. 😉 och om det inte blir så använt på sommaren spelar ju faktiskt ingen roll tycker jag.

Hur som helst, hade vi fått plats med ett badkar så hade jag velat ha något liknande det ovan. Otroligt snyggt! Kan gärna ta det övriga också men i ljusgrått... 😁 Hittade massor av fina badkar HÄR. Eller om man haft ännu mera plats, ett bubbelbadkar!


Inlägg i samarbete med Trygghandel

Gillar