BEBISSHOPPING ULLARED / GEKÅS

Nappar & nappflaskor MAM, Natusan olja & tvål, Philips AVENT babymonitor (499:-), flaskborste, flaskställ, tvättlappar 4-pack, storpack våtservetter, badtermometer, näsfrida, febertemp, bomullspinnar, frottéunderlägg till säng/vagn, ekologiska bomullslakan, amningsinlägg i ull, manuell bröstpump, skötbäddsöverdrag 2-pack, krok & flaskhållare till vagn, spegel till bilen.
Två st påslakan-set, Babybjörn bärselse, Jabadabado mobil, filt, skallra & snutte, tallrik, Brio hunden, ekologiskt täcke & kudde (99:- & 49:-), hakklapp, scarfs/dregglisar, Kids Concept förvaringsbox 3-pack.
Första boken om mig, Brio bil, strumpbyxor 2-pack, hjälmmössa, strumpor 2-pack (14.95:-), pyjamasar (49.95:-), leggings (24.95:-), amningslinnen. Inte med på bild - Badbalja med extra ilägg för baby, skötbord och skötbädd. Skötbordet kostade 500:- och jag upplevde det stabilare än IKEA's varianter som jämförelse. Bild finns här [länk]! Okej det var ju ett tag sen jag var där nu meeen bättre sent än aldrig, hehe. Orkar inte skriva ut priser på ALLT utan är det något ni undrar över ska jag se om jag kommer ihåg det eller hittar kvittot. =) Packade upp lite precis så skrev priserna som satt på de förpackningarna. Det var SÅ skönt att kunna beta av det mesta på listan, framförallt när det gällde prylar! Har inte köpt en pryl varken före eller efter vi var här. Det som saknas är väl Inotyol-salva typ. Bebiskläder var ingen höjdare men det blev några plagg iallafall. Fanns inte så himla mycket till just bebis, men desto mer till små barn. Inte så mycket i min smak heller (vill inte ha starka färger eller massa jobbiga tryck på kläderna). Rekommenderar att åka dit, speciellt om det är första barnet för då är ju listan lite extra lång. =) Tror att detta gick på runt 6k och då är ju ändå babymonitor, skötbordet och bärselen typ 2k av det. Så det kändes väldigt prisvärt! Om man vill komma undan ännu billigare så går det också, jag valde t.ex MAM osv framför budgetmärkena.

Gillar