Behind the scene // smash the cake

​Jag har äntligen satt mig ner och börjat redigera några bilder från när jag fotade Smash the cake några dagar innan Jolines ettårsdag. Bättre sent än aldrig eller.... 😄 Men det finns ju verkligen inte tid. Nu passar jag på när jag är krasslig och Joline sover sin förmiddagslur på en timme ungefär.

Här är några behind the scene-bilder så länge! Gjorde det enklast möjligt för mig, och kan säga att det var INTE lätt för fem öre iallafall haha! Att sätta henne framför den där tårtan och sen hinna bak till kameran innan hon högg in, det existerade inte. Efter några försök och Joline som började gråta för att hon inte fick hugga in på stört så gav jag upp, hon hann sätta i handen innan jag hann fota. 

Tårtan bestod av tårtbottnen som jag gjorde som test inför födelsedagen, receptet kommer (sockerfri). Sedan osockrad grädde som jag spritsade på bara. För att få tårtan lite högre, eftersom jag bara gjorde en liten tårtbotten i två delar, så skivade jag några cm tjocka bitar av banan och ställde på höjden i mellan. Nu var hon ju inte direkt intresserad av att moffa i sig grädde och tårta utan mer att känna och klämma på konsistensen, och smaka lite naturligtvis, så tårtbottnen åt hon aldrig av.


Gillar