Bemanningsföretag - många olika fördelar

Bemanningsföretag är ett populärt sätt att rekrytera personal idag och ett av de mest igenkända bemanningsföretagen är väl ändå Uniflex. Jag skulle tro att ni alla har hört talas om dom? Uniflex arbetar med rekrytering, bemanning och omställning av personal. Det är ett perfekt alternativ att använda sig av ifall ett företag ska anställa en ny person – då kan dom låta Uniflex sköta rekryteringen och sedan ha den utvalda personen ”på prov” innan man beslutar om man vill anställa personen i företaget eller inte. Hur bra och smidigt som helst om man är till exempel en mellanstor företagare som inte har tid och kunskap till sådant själv.

Sen hyr dom ju ut personal också till olika yrkesområden, bland annat industri och administration. Jag har faktiskt själv jobbat där och varit uthyrd till ett annat företag. Det var för många år sen när jag nyligen gått ut gymnasiet och det var ett jobb jag trivdes med.

Satt här och kikade lite på deras lediga tjänster och det finns hur många olika jobb som helst att välja på! Det är ju även en suverän chans till extra jobb om man är student. De flesta vill ju jobba lite extra medan man studerar och Uniflex har många jobb för studenter. Kika in så får ni se.

Ett extra tips till er som jag gillade på deras hemsida är att dom har en jättebra CV mall som man kan ladda ner. CV (och personligt brev) är det viktigaste när man söker ett jobb eftersom det gäller att fånga intresset hos den som läser din ansökan. Det är ju avgörande för ifall du ens får chansen att komma på en intervju. Ladda ner den mallen och så har dom även steg för steg vad du ska skriva med och vad det ska stå i varje viktig del. Smidigt!

Inlägg i samarbete med Uniflex

Gillar