Blev en liten fest tillslut, men en perfekt sådan!

Det som egentligen skulle bli en rätt stor avskedsfest i Norrköping blev slutligen en mycket lyckad fest i litet sällskap. Det var en del som beslöt sig för att bokstavligt talat SKITA i att dyka upp, men vi är faktiskt inte alls besvikna över det. Det är liksom nu man vet vilka som bryr sig tillräckligt eller ej. Att ha en dålig ursäkt är det värsta som finns, då kan man likagärna säga inget alls.

Vi åker iväg på obestämd tid, kommer hem en sväng över jul och hinner förhoppningsvis träffas då, men sen då? Nej när vi har åkt finns era andra vänner kvar alla dagar i veckan... jag bryter (på egen vilja) med en hel del "gamla vänner" iochmed det här känns det som. Den dagen Fredrik och jag återvänder till Sverige har vi några få goda kvar, resten går att få nya. Vi vill inte ha något halvdant?

Aja iallafall det här skall inte bli något negativt inlägg, tänkte ösa på med bilder från i fredags! =) Vi var först hos Anne (Jag, Fredrik, Anne, Ebba, Jimmy och Henka), och sedan drog vi till Harrys. Jag har aldrig festat på Harrys förut men fyfan vad bra det var! Inte alls några gamla sliskiga gubbar som nöp en i röven, utan vettigt folk och riktigt bra musik på ena dansgolvet! Dit skall vi absolut bege oss igen när vi är hemma och hälsar på. Mycket hellre dit än Otten och Palace som bara är småbarn och bråk på.

Anne med nya skor =)
Börjar med städad lägenhet och lätt dricka
Jimmy och Ebba
Ebba, Anne och jag
Henka, Jimmy och Fredrik
På Harrys, börjar med baren
Love you
Fredrik tyckte att jag skulle bli ännu fullare och gör såhär (jag tål fan inte Champagne)
Henka och Fredrik
Klassiska posen
Ser ni vem som var fullast? Iof var alla tre rätt packade!
Jimmy och Anne så söta =)
Ebba
Jag och Ebba
Haha
Hmmm... ;D
Här hade champagnen gjort sitt

Gillar