Byebye Sverige, HELLO MALTA!

Om två veckor lämnar Fredrik och jag Sverige och flyttar till varmare breddgrader - Malta.

Det har varit bestämt ett litet tag men nu men valt att inte skriva något förns det är 100% och allt är fixat osv. Detta kom i samma veva som vi skulle flytta ur vår lägenhet i Hammarby Sjöstad så vi bestämde oss hastigt för att inte skaffa någon ny lägenhet i Stockholm.


Det är p.g.a det här som jag har varit så mycket hos mina föräldrar på sistone... alla våra möbler står i förråd och mina kläder är här hos dom. Rätt onödigt att ta en ny lägenhet om vi ändå bara skulle bo där en månad.

Fredrik har bott på Malta innan så det är inget nytt för honom, dock nytt för mig men vi har ju ändå varit där nere två gånger i år redan. Vi kommer bo i ett stort hus med R, J och Lisa, känns skoj och bra för Lisa är en tjej som jag tycker om! Och såklart är de andra trevliga med, men jag har ibland svårt för att dra jämt med vissa typer av tjejer, vilket nog inte blir ett problem här. =)

Egentligen känner jag att jag inte har så mycket att hålla kvar vid i Sverige så på ett sätt blir det skönt att flytta, men det svåra kommer ju vara att lämna Summer och Anne. =( Usch vill inte ens tänka på det just nu. Men det skall bli så skönt att komma ner och slänga sig i poolen eller jacuzzin första dagen. ;)

Huset vi skall bo i

Gillar