Coolt

Hittade en länk till ett födelsehoroskop som, om du vet vilken tid på dagen du är född, kan räkna ut mer exakt än vanliga horoskop eftersom det då vet hur planeterna stod den minuten osv. Coolt och faktiskt så stämde det nästan helt på mig!

Kopierade in mitt resultat nedan.. strykt under har jag gjort själv på dom mest passande grejerna. Vissa grejer lämnar jag utanför, det vet ju andra bättre än jag själv.


Hon har ett stort behov av att utgöra en del av en grupp. Hon tycker om att beblanda sig med människor och söker efter sällskap. Hon tycker om och respekterar rättvisan. Hon accepterar samhällets värderingar. Hon är välbalanserad och sammansmälter snabbt.

Svagheter: tänker inte tillräckligt, hon är lättsinnig. En dilettant i kärleken. Hon böjer sig lätt för grupptrycket.

Långvarig vetenskaplig forskning. Höga ideal. Hon är begåvad för språkstudier och det är än mer intressant för henne att bo utomlands. Yrkesmässig framgång utomlands.

Modig, djärv, oberoende, inte någon ängslig natur. Den sorts sensuella kvinna som tycker om erotik.

Svagheter: överdrivna sinnliga njutningar, sensuella nöjen och sensualitet.

Massor med vänner, förhållanden. Hon har lätt för att knyta vänskapsband och använder sina förhållanden för att befrämja yrkesmässig framgång. Vänskapliga känslor är ytliga. .

Spelar på ord, argumenterar, kritiserar, skämtar, är ironisk, gycklar. Hon är slug och kommer alltid att finna en lösning på ett problem.

Svagheter: gycklar, hånar, disputerar, grälsjuk. En verkligt tafatt figur.

Hennes hem och bekvämlighet är det enda viktiga för henne. Hon är intelligent och talar ledigt och övertygande. Håller lätt många järn i elden och slutför sina handlingar. Byter ofta bostad på grund av affärsskäl.

Finner lyckan i äktenskapet, i sammanboende med partnern. Hon är hängiven, öm, tillgiven, mild. Kärlek är en fråga om charm, hänryckning, finkänslighet. Hon kan inte dölja sin kärlek, utan behöver lagligt erkännande. Hon önskar alla vigselcermonierna.

Svagheter: hon tycker om att bli avgudad, njuter av smicker och tycker om att omges av sin inre krets. Detta orsakar en del problem efter vigseln.

Inte skrämd av det okända, döden. Hon får ett fridfullt och lyckligt slut. Naturlig död vid hög ålder. Möjlighet till arv.

Effektivitet, händighet, flexibilitet och arbetsamhet, men även fyndighet.

Svagheter: hon kan lätt nå kokpunkten och bli vred på en liten detalj som kommer i vägen.

Väldig sexuell styrka, hon expanderar sin energi på ett osunt sätt. Gräl om arv.

Ambivalenta känslor, generös, filantropisk. Hon är tolerant och överseende.

Svagheter: en idealist fallen för uppror eller revolt.

Hon är jovialisk, expansiv, dynamisk, vänlig, altruistisk. Hon har gott omdöme, är tolerant och tycker om mat. Hon har en god utbildning och ett lyckobringande liv.

Observant, självbehärskad, oförsonlig, tuff, metodisk, en forskare, en undersökningsarbetare. Massor med mod, självsäkerhet och kan behålla sitt lugn.

Svagheter: gör inga eftergifter eller kompromisser. Hon kan bli en fanatiker för en troslära, ett parti, arbete eller en religion.

Hon uppskattar sällskapet av äldre människor med intelligens och god rådgivning. Dessa kommer att befrämja framgången i yrkeslivet. Hon har få (nära) vänner och har svårigheter med att finna en partner. Hon är mycket reserverad.

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.
Hon är intuitiv, sensitiv. Ingen kämpe och är obeslutsam.
Väldig sexuell aktivitet.


Vill ni se erat födelsehoroskop? Klicka här.
God natt.

Gillar