Debatt - Plastikkirurgi

Nån mer än jag som satt bänkad när det var dags för Debatt kl 22? Aldrig sett på det förut men satte på bara för att Kissie skulle vara med. Synd att hon ställde in, hon hade kunnat säga ett par kloka ord till freak-Linda där.. också sjukt det här fallet med Therese, som dom tog upp innan. Hur kan vuxna gubbar sitta och säga att dom tycker att 1,8 års fängelse för mord är okej?! Herrejävlagud. In med dödsstraff så kanske ungjävlar tänker sig för...

Och angående andra debatten; den där feministtanten var ju pinsamt löjlig. Vad är det med tjejer/kvinnor/tanter och att tycka så jävla mycket synd om det kvinnliga könet? Varför tror dom att tjejer gör allt som har med utseende att göra för att tillfredställa männen? Vi har väl för fan en egen vilja! Det är bra att det finns sån stor möjlighet att göra plastikoperationer idag, för mår man inte bra över sitt utseende så MÅR MAN INTE BRA ALLS!

Så länge man gör det för sin egen skull!

Så länge man inte går crazy och det slutar med att man ser ut som Linda Rosing her self. Det är ingen vacker syn. Men det är inte ett normalt beteende, det är ett beroende. Man kan ju undra varför dessa patetiska feminister använder såna som Linda som exempel. Varför inte använda den andra tjejen som var med, som hade lyft brösten för att hon tyckte att hon hade för små? Nej dom måste ju dra dom värsta exemplena.. som vanligt alltså.

Vad tycker ni?

Gillar