Dessa frukostar!

God morgon! Inatt sov vi alla bättre än igår natt, tack och lov för det 🙏🏼 Kollade ni på Eurovision? Vi slog på det när jag kom från jobbet men orkade inte kolla hela. Inte våran grej det där egentligen men kan vara kul att se Sveriges bidrag, dock missade jag det.

Nu sitter vi i bilen allihopa och jag kör inte för en gångs skull 😀 dock blir jag såå åksjuk, speciellt när jag sitter i baksätet, så lär nog byta snart. Är ute på en dagstripp så vi slipper sitta på hotellrummet och göra ingenting 😀

Hotellfrukosten imorse 👆🏼 haha alltså, är det någon gång jag äter precis vad jag vill så är det på såna här frukostar! Älskar äggröra, vita bönor och pannkakor 😀 Magen sväller som en ballong av både gluten och laktos men ääääääsch! Nu ser ni iaf att det inte bara är nyttigt och sockerfritt för oss 😂 Vi äter vad vi vill men väljer våra tillfällen när vi tycker det är värt det. Sen frukten såklart, mums! Joline fick äta lite bröd, ost och melon men hon hade ätit välling innan så det blev inte så mycket.

Gillar