Det blev en liten paus

Hej! Nu är jag tillbaka här och på Instagram ☺️
Det blev en liten paus. Tänkte bara ta över förra helgen när jag ändå var borta men sen blev det en vecka till. Skönt faktiskt.

Det har inte hänt något. Kände bara för att pausa sociala medier. Ni som skrivit och frågat om allt är bra 💗 , tack för att ni bryr er!


Känner lite såhär att jag trodde alla förstod att sociala medier är rättså ytligt. Att man genom mina bilder/texter INTE kan veta hur hela vårt liv ser ut?

Bara för att jag vissa dagar skriver att vi träffat vänner, betyder det inte att vi har suttit inlåsta hemma i en vecka innan det bara för jag inte skrivit om det då? Eller att jag inte går på promenad med Joline för att jag inte skriver det? Eller vad fan som helst. Jag måste inte skriva allt för att det ska ha hänt. Det är en liten del man delar med sig av, så är det för dom flesta. Och jag vill inte vara mer personlig än vad jag är, och jag vill definitivt inte vara privat.

Det som stör mig mest är att det är människor i vår närhet som ifrågasätter (fast inte direkt till mig såklart). Som tror att vårt liv består av exakt det jag skriver och ingenting mer. Shit vilken ytlig människa jag hade varit isåfall och stackars Joline.

Det är ingen som är intresserad av hur stökigt vårt hem är 90% av tiden, när alla leksaker ligger överallt. Eller den dagen Joline har en sliten gammal ärvd pyjamas på sig hela dagen. Därför lägger jag inte ut såna bilder. Men det betyder inte att sånt inte existerar.

Gillar