Doha, Qatar

Nu har vi landat i Qatar och väntar på flyget vidare till Male, klockan är 06.42 nu och flyget går om 1½h.. lyx att ha fritt trådlöst internet, det borde Arlanda också ha.

Flygresan hit gick bra.. det var ett mycket mindre plan än vi hade räknat med men man hade ganska okej benutrymme, fick supergod mat osv. Lyckades till och med sova ungefär 20 minuter. Jag hade ju beställt vegetarisk mat i förväg men då det fanns ett vegetariskt alternativ på menyn så trodde jag att jag skulle få det. Men nej jag fick något eget, ris och någon veg. gryta med bönor och abuergine i. Men jag undrar om dom trodde att jag var vegan, för jag fick inget bröd som alla andra, och när dom kom med "fika" innan vi skulle landa så fick alla bulle och weinerbröd medans jag fick fruktsallad? Annars kanske dom trodde jag gick på diet.... heheheh. Tur att jag kunde äta upp hälften av Fredriks grejer med. =D

Nej nu äre dags att stänga ner igen. Vi har inte fått tag på någon adapter så jag vill spara på batteriet, man vet ju aldrig om vi får tag på det på Maldiverna eller inte. Hotellet borde ju ha.

Undrar om man kan dricka vattnet i kranen här i Qatar? Skulle vara nice att få något att dricka till mina migräntabletter, har otrolig huvudvärk! Blir inte bättre av att en kvinna med världens jobbigaste röst ropar ut last call en gång i minuten heller.

Gillar