Ett mirakel för platt hår

God kväll! Vilken stressig dag det har varit, vi har varit och storhandlat och kikat i lite butiker i Sickla köpkvarter.. gud vad stort centrum dom har byggt upp där. Var ju tvungen att kika in på Gina tricot och fyndade några grejer där, skall visa er imorgon. Sen blev det tacos nu ikväll, är så mätt så att jag mår illa!

Nu skall vi nog spela lite innan vi faktiskt måste sova, imorgon klockan tio kommer pappa upp för att hjälpa oss med ombyggningen i klädkammaren. Sen kan vi (jag) äntligen hänga upp alla kläder!

Just det.. har bloggat om den här förut, mirakelsprayen om man vill ha volym i håret. Det är det ENDA jag har testat som verkligen fungerar på mitt fina glansiga hår.. Bed Heads Superstar queen for a day kan slänga sig i väggen! Den här är inte baserad på vatten som de flesta andra sprayer är, så den tynger inte ner håret. Fick ett paket av F häromdagen och när jag öppnar så ligger det fyra flaskor spray där i.. gissa om jag blev glad?! =) Schwarzkopf Osis Glamour Queen, finns att beställa här.


Gillar