Fars dag!

Ni har väl inte missat att det är fars dag idag? Firar ni det? Jag skall åka till mina föräldrar snart för att fira lite, köper alltid en present åt pappi på fars dag!

Igår blev det superlugnt. Jag och Johan gick och käkade, sen låg vi hemma i soffan med chips och dip och såg på lite filmer.. bland annat SATC! Jag hade faktiskt inte sett den än, ville spara på det så länge som möjligt haha. Åh vad ledsen jag blev när Samantha gjorde slut. Och garderoben som Big byggde då.. vilken dröm!

Nästa vecka ska jag förresten köra på diet och inte äta mer än frukt, grönsaker, ris, qinoua osv. Hela veckan skall jag stå ut, men jag ser faktiskt fram emot det! Förutom att jag inte skall dricka nån Pepsi Max alls, det kommer ta död på mig till slut hah. Men jag skall klara det, bara att tänka tillbaka på när jag sa att jag inte skulle äta kött på en månad - det kom att bli 9½ år än så länge... så vad är väl en vecka egentligen?! Så idag är det sista dagen att äta onyttigt på, haha, tur att jag skall till mor&far idag för dom äter alltid onyttig mat.

Igår när jag väntade på J

Gillar