Fjärde advent

Nej det blev inga bilder idag, orkar inte sätta mig vid min stationära dator och lägga in alla bilder. Sitter med laptopen i köket vid vad som imorgon blir vår nya datorplats. Det tog bara några månader men idag kom allt på plats och bra blev det.. här kommer vi få mer space och så blir det mer förvaringsmöjligheter i v-rummet. :)

Blev en sväng till Valbo med Hanna för att köpa sista julklapparna idag, nu är allt köpt förutom det allra svåraste.. min systers man. Vafan ska jag köpa? Står helt still. Har iallafall pustat ut angående Ludwigs klappar, kom till sist på något som var konstigt att jag inte tänkt på innan! Sen har jag några andra roliga grejer med. :)

Nu längtar jag till onsdag då vi åker till Norrköping/Finny. Ska bli så skönt att träffa Angelica igen och förutom det så har en vän som bor på Sri Lanka kommit hem över jul, så henne ska jag också hinna med att träffa innan fredag. Sen blir det lite klippa och färga hår också. Lär bli en del planering onsdag, torsdag och fredag för att hinna med allt. Vi åker hem på julaftonskvällen och sen kan det dröja innan jag åker ner igen...

Gillar