Frågor och svar

Har inga egna bilder på datorn just nu eftersom jag sitter på jobbet men ett tips är att kika in kategorin Malta 09, där finns det mycket bilder från när Fredrik och jag var här på semester i våras. Om ni vill se hur Malta ser ut .. :)Sen passar jag på att svara på några kommenterar med. Jag får massor frågor om Malta, jag svarar till er blogg personligen ni som har angett bloggadress, annars gör jag som nu. Men jag kanske borde sammanställa lite frågor i ett inlägg och visa här? Det är ju mycket som handlar om i princip samma sak.


Många undrar vad jag jobbar med -
Jag jobbar på ett företag som har spelverksamhet online, poker casino osv.


Anonym om Blue Lagoon:
jag tycker du borde göra en video på hur det ser ut inne i huset! är jääätte nyfiken!

Svar: Jag har funderat på det, hehe. Men ni får nog klara er utan min fina nuna i videon isåfall, aldrig testat att göra en videoblogg ens. ;) Vad sägs som att visa poolen o det ikväll först?


Nisse om Blue Lagoon:
Ska man inte fota själv om man har sin blogg i kategorin fotobloggar??

Svar: Jo det är klart man ska! ;) Om du tittar bakåt i bloggen så hittar du faktiskt en hel del foton. Mina foto-kategorier är ganska nygjorda så det mesta ligger tyvärr lite huller om buller i bloggen när det gäller foton. Nu efter att vi flyttade ner hit har det blivit lite tunnt med egentagna "ordentliga" foton eller vad vi nu skall kalla det, men jag kan faktiskt bjuda på ett fint ikväll. :)


Philip Johansson om Hemma, svar på några frågor
Tyckte det var kul att du svarade på mitt inlägg :) Tänkte bara säga att vi sökte jobb på expekt, unibet och betsson. Tyvärr tar de inte in folk förrens fram mot jul så jag och min kompis får väl vänta tills då. Vilket företag jobbar du på och skulle du kunna ge mig några tips på vad jag ska tänka på om jag vill flytta till Malta.

Svar: Jag vill inte namnge företaget jag jobbar på, men det är inte något utav dom du skrev iallafall. Tips? Hmm det finns nog inte så mycket att säga, lätt att få boende och mycket svenskar finns det. :) Hoppas att du får napp på jobb vid jul istället!

Gillar