Fredag - ikväll åker vi.

Godmorgon! Här har man varit uppe i över en timma redan då.. vet inte när det hände sist. F sa förut att 'Fyfan hur pallar man med ett jobb så man måste gå upp typ sju varje dag??' , ja det undrar jag med. Dagtid och samma procedur varje dag är inget för nån av oss.

Iallafall så skall vi åka och handla det sista nu, en fjärrutlösare till min systemkamera eftersom jag tappat bort min.. smart värre. Och adapter, och sen en rengöringscreme till ansiktet som är gjord för att ta bort vattenfast mascara! Finns det ens? Hoppas det.. älskar Dior mascaran som jag köpte men jag får gnugga en kvart för att det skall gå bort, min stackars ögonfransar kommer ju gå av snart.

Bjuder på en dagens, tröjan köpte jag på Malta and I love it. Den är helt och hållet randig men mönstret ser lite konstigt ut på bilderna.. skyller på kameran. Färgen är något mellanting. La förresten till Outfits som kategori igen, men orkar inte lägga in de gamla inläggen där.. får se till att fylla på med nytt istället!

  • Ootd

Gillar

Kommentarer

Sara,
Ja jag såg den, cool den va. :)
Hare så trevligt i värmen nu! Kram
zhara.blogg.se/
Sica,
Åhh ha det så underbart där borta nu! Vi ses i sthlm när du kommer hem ;) och jaaa, det ska finnas rengöringsservetter för vattenfast mascara :)
sicastyle.se