Frisörbesök, uppfräschad ombre

Idag tillbringade jag min morgon hos frisören, det var riktigt efterlängtat och välbehövligt kan jag säga! 😀 Har inte varit och klippt mig ens sen i Oktober förra året 🙈🙊 Sjukt skönt med ombre så det inte blir någon ful utväxt och den kan ju växa ut hur länge som helst egentligen.

La först i en bottenfärg, för herregud jag har hittat några grå hårstrån sen jag fick Joline och dom lyser som reflexer i mitt mörka hår! 😳🙈😂 Drar såklart bort dom men ville ändå lägga i en färg för mer glans och ifall jag har några där bak där jag inte ser.

Sen flyttade hon liksom upp det blonda, så jag blev ljusare överlag och fick en mer jämn övergång i färgerna. Inte varit nöjd med det sen jag gjorde ombren förra gången, men nu gick jag till en ny tjej och hon använde den tekniken som jag väntat mig att man skulle göra. Blev tipsad av en kollega på jobbet om henne så det tackar jag för 😀🙏🏼

Nu klarar jag mig ett bra tag på detta! Vill egentligen vara helt ljus men har inte tid att springa hos frisören varje 1,5 månad liksom.. Dyrt blir det också. 😏 Ska dock inte vänta så länge med att klippa topparna!


Gillar