Fullt upp

Gud alltså, det är så mycket mer att göra än jag trodde. Sitter med packningen nu och vet ni hur jävla svårt det är att välja eller? Måste dels ha en del sommarkläder till USA, sen baskläder, sen alla favoritkläder och tjocka koftor till vintern hemma. På det allt smink, favoritprylar, datorn, kameran och skor! Har över 30 par skor här nere, hur ska jag kunna välja ut lagom många för vintern hemma OCH usa? Omöjligt ju. Lutar åt att jag får åka i höööga klackar imorgon, bara för dom väger mest. Det och sen tre väskor. Det kommer gå braaaaa det här.

Sen all annan skit då. Fredrik får ta en del eftersom han åker senare än mig men jag fixar så mycket som möjligt nu. Allt småtjafs man har liksom, det blir mycket mer än man tror. Hinner inte sortera så mycket nu heller så det blir bara ner i påsar och väskor för att förvaras till Januari.


Svar till anonym: Ska inte tillbaka till Malta förns efter nyår och sen USA i December med. + att vi flyttar ur lägenheten för att slippa betala hyra för en tom lägenhet i December. Så därav allt packande. :)

Gillar