Fyra favoriter i Jolines garderob

Här är fyra plagg som är riktiga favoriter!

1. Jättemysig ljusgrå tröja från Lager 157 i minsta storleken (90cl) som tyvärr är alldeles för stor än, så den hänger och väntar. Hade hoppats på att hon kunna ha den kyliga sommarkvällar men det blir nog snarare senare i höst. Att det kan vara sån skillnad på plagg från samma butik, vi har några andra plagg i 90 som funkar kanon nu.

2. Finaste klänningen från Newbie! Blått och vitt är ju lite min melodi. Tog denna i 86 så hon skulle ha något att växa i men helt plötsligt växer hon ju inte så snabbt längre, haha, så denna är också för stor än...

3. Shortsen också från Newbie, de är perfekta i sommar och passar till så mycket! Redan väl använda när vi vill matcha allt vitt med lite rosa 🌸

4. Så himla fin tunika/blus från H&M, med en rosett i ryggen. Köpte denna tidigare i veckan faktiskt, den kommer i ett set tillsammans med blå/vit-randiga tights och ett blått hårband. Inte använt den än men blir nog vilken dag som helst framöver.Vad har ni för favoriter till era barn?
Här kör vi ju väldigt blandat. Ibland rosa, ibland marint och ibland svart/vitt lite tuffare. Lite beroende på humör kanske? Haha. Gillar alla de stilarna iallafall och kul att variera lite!

Gillar