Grå fynd & vattenläcka hemma

Heej! Dålig uppdatering här jag vet.. Men igår fick vi oss en ganska otrevlig överraskning. När lillan och jag kom hem från gymmet så möts vi av att hela köket är fullt av vatten 😦 det har alltså blivit världens vattenläcka!

Sambon hade spolat av grillen och uppenbarligen hade något frusit sönder i vintras för därifrån forsa de vatten inne under vattenkranen i köket 🙁 Så gårdagen bestod i princip av att ringa runt och det kom hit lite olika folk för att kolla.. Slutade med att vi har en avfuktare som står och dånar i köket hela dagarna (i ca 2 veckor!). Och detta oljud ska Joline vistas i..? 😒 Inte okej tycker jag.. Så vi får se vad som händer imorgon.

Iallafall så flydde vi fältet imorse och drog till Valbo några timmar. Blev mest kika runt förutom att vi fyndade tre plagg på Lager 157. 👆🏼 Börjar tröttna lite på det "gulligulliga" rosa ju större hon blir. 🙈 Så vi får se vad det blir för stil till slut.. 😅 idag blev det två grå plagg iallafall och ett par svart/vita leggings. Strl 90 men funkar redan nu bara man viker upp!

Gillar