Hejdå maj, hej juni!

Hej! 1 juni idag och strålande väder. Självklart ska jag jobba då, hehe, så vilar lite nu (Joline sover) och så kommer Dennis snart hem och byter av. Vi har varit nere på stan och lunchat med Anna 💗 satt ute i solen och åt, bara det gör ju att man vill luncha alla dagar i veckan haha.

Ja men maj då.. Vad ska man säga om maj? Mitt minne är så kasst så måste tjuvkika på Instagram 😅 det mesta handlar ju om Joline och det tar jag till nästa vecka när hon blir 13 månader men jaaa..

- Joline fyllde ett år och jag bakade lite sockerfritt, lagt upp ett recept här och resten kommer också!

- Vi bodde en hel helg på hotell för att vi var tvungna att ha en avfuktare som stod på dygnet runt här, pga dom missat lite fukt från vattenläckan.

- Fick äntligen ett nytt golv hemma igen och allt blev klart!

- Vi var en heldag på VIP-premiären på Furuvik, jättemysigt!

- Vi var på Snövit the Musical

- Hunnit med att ligga och soooola när det var så varmt och skönt i början på maj. Lika fint nu dessa dagar men inte haft tid.

Sen har det väl mest varit det vanliga. Mycket tid på gymet och Joline har lekt på barnpassningen... Lite luncher, promenader osv. Det händer lite grejer här också men jag kan inte berätta om det riktigt än, det får vänta någon vecka till tror jag.. Har fullt upp iallafall med något som jag inte skriver något om här i bloggen. 🙈


Gillar