Hemma! Ungefär 4 timmar för sent...

Skrev det här inlägget vid 20.30 förut ikväll i Frankfurt, men publicerar nu när vi äntligen kommit hem!

Nu sitter vi här utan internet på flygplatsen i Frankfurt.. egentligen skulle vi ha suttit på flyget hem nu men vi missade det! Haha, sånt som typ inte kan hända ju. Flyget från Malta var försenat men vi kom ändå i rättså bra tid, kollade på tavlan var vi skulle ta nästa flyg och började vandra. Frankfurts flygplats är den största i Europa så att gå från B till A dröjer en evighet och är svinjobbigt med datorer, handbagage, tre sexpack öl, handväska osv. Speciellt när man skall ända bort till A1 som ligger i exakt andra änden mot där vi var...

Iallafall så sätter vi oss ner och pustar ut, F går och köper mackor men fortfarande har ingen flygvärdinna kommit till gaten fast det var 20 minuter kvar till planet skulle gå. Det satt en del folk där men ändå börjar man ju bli orolig så F går och frågar någon anställd vad som står på, varpå han får veta att flyget nu går från A36 istället!! Jag har nog aldrig sprungit så mycket i hela mitt liv alltså, såg ut som en packåsna och svetten typ rann. Och tror ni vi kom med planet eller? Näää!

Problemet var ju egentligen att dom inte ropat ut last call, hade dom gjort det så hade vi ju hört det. Sen så säger dom i ombokningen att vi var inte ens inbokade på planet Frankfurt - Stockholm, så dom hade inte våra namn på listan. Annars hade dom ju ropat ut våra namn när tiden började rinna ut. Så ja, i det stora hela var det inte vårt fel och som tur var går det ett flyg 21.45 som vi blev inbokade på så vi slipper spendera natten här i Frankfurt iallafall!

Gillar