HON ÄR INTE SIG SJÄLV

Jag delar gärna med mig av det mesta och jag svarar gärna på frågor, men nu vill jag fråga något och få svar från er. =) 
Joline har inte varit sig själv de senaste dagarna. Vi håller ju på att fasa över till Hipp från och med i tisdags och samtidigt har vi delat upp dosen av Lactulos till hälften på morgonen och hälften på kvällen (förut fick hon hela dosen på morgonen och har inte varit besvärad av det). Men jag tycker hon började vara konstig strax innan detta.
Alltså, hon är ju världens snällaste bebis som oftast är nöjd och att se henne såhär som hon absolut inte brukar vara får mig så ledsen. 
Hon har inte sovit på hela dagen varken idag eller igår, mer än någon halvtimme. Sover annars både minst 1 timme runt lunch och sedan 1-2 timmar vid fyra-fem.
När jag lägger henne i nästet och hon nästan precis har somnat in så blir hon plötsligt klarvaken på en millisekund och gallskriker. Verkligen inte "bara" skriker utan gallskriker. Sen bökar hon med ansiktet rakt ner i kudden och grymtar, hon håller på så en stund innan det går över och hon somnar på några sekunder igen. Sen håller hon på sådär ett tag innan hon till slut kan somna (nu på kvällen). Hon har till och med skrikit i bilen vilket aldrig hänt förut. 
Jag/vi kan bara inte förstå vad det kan bero på. Magknip? Hon spänner inte alltid magen.. Gaser? Som har blivit värre utan anledning? Fasat över ersättningen för snabbt?
Nån som har en bebis som bökat med huvudet i kudden sådär? 

Gillar