Höstig hälsning från Orlando

Vi som trodde vi skulle åka på solsemester, vad fel vi hade! Det har, enligt Orlandoborna, inte varit såhär kallt på tio år. Natten som var bjöd på frost och minusgrader, det var inget dom såg varje år direkt. Vilken tur att vi tajmade in det här skitvädret då! :) Var tvungen att shoppa jeans, dunjacka & mössa.

Jag hade bara ett par leggings och ett par mysbyxor som var långbyxor med mig från Sverige, ingen jacka och två tunna koftor. Mmmmm sköööönt, frös röven av mig på SeaWorld i söndags!

Men i övrigt så har vi det bra! La nog på några kilon efter alla underbart goda frukostar/luncher/middagar på kryssningen. Skriver om det senare såklart. Där fick vi iallafall 30 grader i två dagar, så lite sol hann vi få. Imorgon bitti (midnatt här nu) flyr vi till Miami och hoppas på att få +20-25 grader där iallafall. Vi börjar Miami-vistelsen med en NHL-match och förhoppningsvis hinner vi (jag) med en grym sak till.

Hoppas ni har det bra i kalla Sverige! :) Bombmannen i Sthlm var ju rätt sjukt å höra om. Och snöoväder i syd? Fortfarade mycket snö o kallt har jag hört. En vecka kvar av "värmen", ska nog hinna med några uppdateringar under den tiden :)

Gillar