Höstkläder

Det finns så mycket fint i butikerna nu när det är höst! Stickade, mysiga tröjor som man kan gosa ner sig i om kvällarna. Och fina raggsockar, my favorite! Nästan allting går i varma toner och det är min absoluta favoritårstid att klä mig på. Själv har jag en svart skinnjacka som används flitigt, tycker det är snyggt att bara ha en stickad tröja och en snygg halsduk i en uppiffande färg.

Men det som verkligen skulle vara skönt är en tröja i äkta kashmir. Det kanske skulle vara lite mycket för en tröja, jag som f��redrar såna saker i budget, men man betalar ju för kvalitén. Sjukt sköna är dem också. Höstkläder generellt kan vara lite dyrare, i alla fall ytterplagg, så budgeten för höstkläder har en tendens att bli lite mer än för sommarkläder. Men man kan hitta oroligt bra priser på internet, men om man shoppar online så kan det vara lätt att klicka hem alldeles för mycket på en och samma gång, vem har inte gjort det? ;) Om man har tur (och tålamod!) kan man ju istället hitta riktigt bra fynd på second hand.

Kanske skulle testa spela lite onlinespel, har man tur så får man ju några kronor extra i shoppingkassan. ;) Typ Jackpotjoy, som är en online bingosajt. Jag har spelat bingo förut på nätet, mest för att prova, man behöver ju inte satsa hela semesterkassan direkt haha, men några kronor kan man ju alltid satsa. På Jackpotjoy kan man även spela utan insats så många gånger man vill så man lär sig spelet först, vilket är bra för alla som är nybörjare. Vi får se hur jag gör, men att vinna jackpotten vore ju inte så dumt det heller.

Gillar