Hugos Lounge

1. Öppnar champagne som vi började med hemma (stökig bakgrund, oopsie!) 2. På balkongen 3. Gick först till Hugos, hade tur då vi kom dit fem i ett och köket stängde ett, så jag hann få lite sushi! :) 4. Enda tjejsällskapet för kvällen, A, fick mig att testa en Pina Colada (?). Helt okej... det finns inte så många drinkar jag gillar.


I lördags var vi ute en sväng men jag hade ingen kamera med mig (första gången som det händer typ, hehe) för jag råkade glömma att ladda batteriet till den ena och den andra har jag lämnat i Sverige för jag tänkte att jag inte behövde ha två här.... hahaha, fan. Systemkameran vågar jag inte bära med mig ut heller så det var inget alternativ. Blev några bilder hemma och några med mobilen ute. Trevlig kväll iallafall som blev relativt lugn och jag mådde som vanligt dagen efter.

Jag skriver inte alltid namn och visar bilder på sällskapet, det beror helt på vilka jag är med och om dom ens vet att jag har en blogg/läser den. Jag skulle inte gilla om någon skrev om mig utan att jag visste om det och jag behandlar andra därefter, så därför nämns vissa bara vid första bokstaven istället.

Gillar