Hurry hurry

Nu har jag fixat naglarna, blir alltid lika nöjd efter att ha varit hos Sussie! Det hade bara gått ungefär två veckor sen senaste fixen men för att ha dem fina till imorgon så gjorde jag idag redan, brukar annars gå 3-3½ vecka mellan varje besök. Hann också med att åka till polisen och hämta mitt pass, kom på att det vore ju smidigt att ha ett giltligt leg med sig imorgon haha, vilket jag inte haft på två veckor. Mitt körkort är förlustanmält och passet gick ut i början på Oktober, vilken tur att det nya hade kommit!

Hittade ett armband också, på Åhlens faktiskt. Riktigt fint tycker jag, sticker ut lite i mängden. Silver såklart, blir silver i öronen också. Inget halsband för jag tycker oftast inte det passar till klänningar, hellre ett armband och stora örhängen då!

Och till sist solat! Lite färg har jag hunnit få men är ju inte så brun som jag oftast brukar hålla mig till att vara. Segt. Nej nu har jag superbråttom.. vi skall åka vid åtta är det tänkt, innan det måste jag packa, duscha, göra hårinpackning+tvätta håret, raka benen och lägga ansiktsmask. Samt att jag inte hunnit plugga alls, men det skall jag göra i bilen på vägen upp..

Gillar